Størrelser
Farve
Mærke

Amme BH

Her på siden finder du et stort udvalg af billige amme BH'er med og uden bøjle i neutrale farver og med blonder. En amme BH er et vigtigt og uundværligt stykke undertøj for mødre med spædbørn. Netop derfor ved vi, hvor vigtigt og essentielt en god amme BH er. Her hos Emci.dk forhandler vi de bedste brands indenfor amme BH'er, da vi ønsker, at du skal have den bedste følelse og oplevelse, når du bærer en amme BH fra vores sortiment.

Her i vores amme BH udsalg har vi altid flere forskellige modeller på lager. Alle vores amme BH'er er både flotte, komfortable og praktiske, så du kan helt sikkert finde lige præcis den model, der passer bedst til dig og din barm.

Amme BH'er på udsalg

Noget af det mest praktiske lingeri og undertøj som du kan anskaffe dig under og efter graviditeten, er en amme BH. En amme BH bruges, som navnet antyder, til kvinder der ammer samt under graviditeten, hvor brysterne vokser. Begge skåle kan åbnes foran, så du nemt og hurtigt kan amme dit barn, når der er brug for det, uden at du skal tage BH'en af. Med en amme BH kan du altså ubesværet amme dit barn, uanset hvor du befinder dig og uden du behøver at blotte dig.

Det som kendetegner en god amme BH, er, at den sidder godt uden at klemme. Det er vigtigt, at BH'en hverken klemmer eller gnaver, da mælken skal have frit løb. Der skal altså være plads nok, men samtidig skal den yde den nødvendige støtte. Der skal være god mulighed for at kunne regulere amme BH'en i både størrelsen i ryggen og længden af stropperne.

Du finder masser af amme BH'er på udsalg her på siden, så der er rigtig mange penge at spare. Skal sættet være fuldendt, kan det anbefales, at du tjekker vores øvrige sortiment af lingeri ud.

Billige amme BH'er med god støtte

Bliv klar til amningen af dit barn med en god amme BH. Du finder her på siden vores kategori med fine og billige amme BH'er, som alle giver en god støtte til din barm. Du finder amme BH'er i både små og store størrelser i både omkreds og skål, så du kan altid finde en billig amme BH, uanset om du har en lille eller en stor barm.

En amme BH skal være lækker og behagelig at have på og ikke mindst være smart og praktisk. Her på vores webshop finder du billige amme BH'er med og uden bøjle, med og uden vatteret fyld, i sort, hvid og mange andre flotte farver. Nogle kvinder finder også amme BH'er behagelige at have på under graviditeten, da brysterne bliver større og du derfor alligevel kan få brug for en BH med større skåle. Er du på jagt efter den perfekte amme BH, så kan du her være heldig at finde en billig amme BH, som vil føles behagelig at have på.

Find den rigtige amme BH på tilbud

En god amme BH bør give dig god støtte og følge dine brysters forandringer, samtidig med at dit barn bør have let adgang til brystet. Alle amme BH'er som du finder på Emci.dk, er, selvom de er nedsatte, håndplukket og altid af den højeste kvalitet.

Du kan købe din første amme BH, når du er ca. 8 måneder henne i din graviditet. Dine bryster vil være størst lige efter fødslen, men den går hurtigt ned til den størrelse, som du havde i 8. måned.

Har du en større og tungere barm og er vant til at bruge en BH med bøjle, så kan du naturligvis også finde billige modeller med bøjle her i vores amme BH outlet. Husk at en amme BH absolut ikke må være for lille og bøjlen under ingen omstændigheder må klemme eller gnave, så det er ubehageligt. Find den rigtige amme BH som passer bedst til dig og din barm her i vores amme BH sale.

Komfortable og praktiske amme BH'er på udsalg

En amme BH ligner stort set en almindelig BH. Den eneste forskel er, at skålen kan åbnes med én hånd ved hjælp af en lille hægte ved stroppen. Derved kan du amme dit barn, uden at skulle tage BH'en helt af. Det andet bryst er skjult af skålen, hvor du nemt kan placere et ammeindlæg, hvis mælken skulle løbe.

En amme BH skal ikke bare være nem at åbne. Den skal også give god støtte til brystet, som kan være tungt af mælk. Dog er det vigtigt, at amme BH'en ikke strammer for meget, da det kan reducere mælkedannelsen og i værste tilfælde give brystbetændelse.

En amme BH har til formål at gøre det komfortabelt for dig at amme, uanset hvor du befinder dig. Med den smarte ammeåbning kan du nemt amme dit barn, uden du behøver at tage BH'en af og på, hver gang du skal amme. Derudover er vores billige amme BH'er også mere støttende i forhold til normale BH'er.

Køb billige amme BH'er online her

Er du på udkig efter den helt perfekte amme BH, så er du landet på den helt rigtige side. Du finder her et stort udvalg af amme BH'er i bløde materialer og som giver dig maksimal støtte hele vejen rundt. Når du ammer, er det vigtigt med en BH, der er komfortabel og behagelig at have på. Gå på opdagelse i vores amme BH lagersalg her og find den BH, som vil passe perfekt til dig og din barm.

Find din favorit amme BH på udsalg her på siden. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan få en god følelse med den helt rigtige amme BH, som du vil elske at have på både under din graviditet og når du ammer.