Størrelser
Farve
Mærke

Stort udvalg af Bøjle BH’er på emci.dk

En bøjle Bh er til dig, som har brug for ekstra støtte under barmen. Det er for det meste kvinder med en større og mere fyldig barm, der benytter sig af denne Bh-model, da den er med til at give et bedre løft og samtidig kan hjælpe med at holde brysterne på plads. Når du undersøger markedet, er det vigtigt, at du er grundig, og ikke trykker køb ved første model, da de forskellige typer af bøjle Bh’er langt fra er ens.

Nogle modeller er for eksempel særligt konstrueret til kvinder med kortere overkrop, eller hvor brystet sidder højt på kroppen. Disse er syet med bøjler, som er lavere, så de ikke generer under armhulen. I en større størrelse bh vil du opleve, at der er indsyet en bredere bøjle for at give mere støtte og styrke. Hvorimod i de mindre størrelser vil bøjlen være smallere og blot holde brysterne på plads.

Leder du efter den rette bøjle Bh, som matcher netop din barm? Så har vi her på siden samlet et stort udvalg af populære modeller til yngre kvinder fra alle de kendte og eftertragtede brands.

Bh bøjlens diameter

Jo større kvinde du er, jo større omkreds skal din Bh have. Som så meget andet spiller bøjlens diameter en særdeles vigtig rolle i forhold til, hvordan Bh’en sidder. Der findes et hav af forskellige mål, heriblandt både diameter og længde, hvor bredden kan variere fra model til model. Det vigtigste er, at bøjlens diameter stemmer overens med dit brysts diameter, ellers vil bøjlen genere. Hvis diameteren på bøjlen eksempelvis er for lille, vil brystet blive klemt og kan derfor ikke være i Bh’en. Hvis den derimod er for stor, vil bøjlen sidde omme på ryggen eller bøjlerne vil ramme hinanden foran på Bh’en.

Det er derfor vigtigt, at du undersøger din barms bredde, inden du køber din næste bøjle Bh.

Bh-bøjlen er elastisk

Den indbyggede bøjle i en bøjle-Bh har en vis elasticitet i sig, som udvides, i det Bh’en strækkes ud, hvilket vil sige, når du tager den på. Når du så tager Bh’en af igen, vil bøjlen falde og med det forme sig tilbage til dens oprindelige facon. Elasticiteten er med til at give din barm den ekstra støtte, der er brug for, men hvis ikke størrelsen passer, kan bøjlen risikere at knække. Dette sker, hvis dit bryst er bredere, end bøjlen er beregnet til, da vægten og presset fra dit bryst kan få bøjlen til at knække. Hvis omkredsen på din Bh er for lille, kan bøjlen også knække, fordi du “overstrækker” bøjlen, når du eksempelvis tager din Bh på. Derfor handler det ikke blot om at finde en Bh, hvor komforten spiller. Det handler også om, at kvaliteten og dermed holdbarheden er i top.  

Hvorfor vælge en bøjle Bh?

Der er flere meninger om, hvorvidt en bøjle Bh støtter, eller blot klemmer og irriterer din overkrop. Nogle elsker den for dens støtte og feminine løft, mens andre mener, at den er ubekvem og strammer. Men bøjlen har faktisk hele tre formål: den løfter, støtter og former dit bryst, hvorimod en Bh uden bøjle lader din barm leve frit. Bøjlen er med til at løfte og støtte, samtidig med at den jævnt fordeler din barm til de øvrige dele af Bh’en.

Selve bøjlen er det bærende element i Bh’en, da det er den, der bærer brystets vægt. Derfor vil en Bh med højere bøjle og bredere ryg give bedre støtte til dine brysters vægt. Dette hjælper med at give et løft opad og dermed sørge for, at trykket er mindre på dine skuldre. Når bøjlen omfavner dine bryster, skaber den en deling, hvilket betyder, at hver af dine bryster får individuel støtte og dermed danner en tydelig form af en barm, der bærer på to smukke elegante bryster.

Min bøjle Bh irriterer!

En velsiddende Bh skal føles komfortabel og være behagelig at bære dagen lang. Hvis ikke den gør det, går du rundt med forkert størrelse eller model til netop din kropstype. Det mest almindelige hvis man bruger en bøjle Bh, som enten kradser eller klemmer og på nogen måde føles ubekvem, er, at du bruger den forkerte størrelse. Hvis den presser ind i dit bryst, har Bh’en sandsynligvis en for lille skål. Hvis den derimod efterlader røde mærker og kløende fornemmelse på huden, er der risiko for, at Bh’en har en for stram omkreds. Bøjlens tryk kan også give en ubehagelig fornemmelse mellem brysterne, og her er det vigtigt, at du lytter efter. Prøv med en anden model. Måske en model hvor bøjlen slutter længere nede, eller hvor bøjlerne mødes med en anden vinkel.

Der findes et hav af Bh’er med forskellige skæringer. Og alt afhængig af brystkassens og brysternes form vil den samme Bh sidde forskeligt på hver enkel kvindekrop. Tag et kig her på siden og find din næste bøjle Bh, som du vil elske at iklæde dig.