Størrelser
Farve
Mærke

Shop BH'er uden bøjle på Emci.dk

En Bh uden bøjle eller bøjlefri Bh er som navnet antyder, en Bh der er lavet uden bøjle. Den henvender sig særligt til dig, der helst vil være fri for de traditionelle bøjler og skabe et mere frit og naturligt look. Med en Bh uden bøjle forhindrer du også den mulige trykken, som den traditionelle Bh giver hos nogle. Oveni det sørger du for at skabe en behagelig bærekomfort igennem hele dagen.

Ofte vil en Bh uden bøjle også have bløde kanter, som gør dem ideelle til brug under kropsnært og tætsiddende tøj. Denne model er derfor den perfekte ledsager til hverdagen.

Vi har her på siden samlet hele vores brede sortiment med Bh´er uden bøjle til unge piger og kvinder. Find din favorit og bliv klædt behageligt på inderst inde.

Hvad du skal være opmærksom på ved en Bh uden bøjle?

Før du investerer i en Bh uden bøjle, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Ofte går mange en skål størrelse ned, når de køber en Bh uden bøjle fremfor en Bh med bøjle. Dette sker, da Bh’en godt kan virke en smule større, da dens facon ikke er begrænset af en bøjle.

I en bøjlefri Bh vil dit bryst også synes en smule mere dråbeformet og ikke helt så rundt, da det er bøjlen, der skaber den runde facon. En Bh uden bøjle skaber derfor en anden facon end en Bh med bøjle.

Det er også vigtigt, at du husker på, at din barm aldrig må komme under Bh’ens elastikkant, da det er dette, der på længere sigt kan skade og give dig eventuelle rygproblemer. Hold derfor øje med det tilfredstillende lodrette løft, når du ser dig selv i spejlet, som kendetegnes af, at du skal kunne se den nederste del af Bh’ens kant.

Feminine Bh’er uden bøjle

Mulighederne ude på markedet er mange. Det betyder derfor, at du med garanti vil kunne finde mindst en bøjlefri Bh, som passer netop dig og din krop, hvor dine kvindelige former vil skinne igennem. Selvom du tænker, at bøjlen er med til at støtte og forme dine bryster. Er der altså en hel del goder og fordele ved at vælge en bøjlefri Bh.

Selvom du vælger en Bh uden bøjle, betyder det altså ikke, at du ikke kan føle dig feminin, flot og sexet – tværtimod. Du giver blot dine bryster en anden form for komfort, hvor du i vis grad vil føle dig mere afslappet. Med de populære kvalitetsmærker indenfor lingeri, som forhandles her hos EMCI.dk, vil du finde mange modeller og designs, som medfører, at du har god mulighed for at finde en let og feminin Bh uden bøjle til enhver anledning.

Sådan vasker du din Bh uden bøjle

Din bøjlefri Bh kræver den bedste pleje, hvilket betyder, at det bedste du kan gøre, er at følge den medfølgende vaskeanvisning. Følg den nøje, da garantien bortfalder, hvis ikke vaskeanvisningen følges. Den bedste måde du behandler og giver din Bh længst levetid, er at vaske den i hånden. Undgå derfor helst at smide den i vaskemaskinen, da dette nemt kan ødelægge din Bh.

Ved at vaske den i skåner du Bh’ens fibre samt bevarer dens form og facon.

Dog er der et par vigtige ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang med at håndvaske sin Bh.


  1. Hvis Bh’en bliver vasket i for varmt vand, kan elastikken risikere at springe og din Bh vil derfor ikke kunne give dig den ideelle hjælp og støtte, hvilket betyder at Bh’en efterfølgende er lige til at kassere.

  2. Samtidig skal du aldrig lade din Bh ligge i vandet for længe men vaske den med det samme.

  3. Det bedste middel du kan bruge, er et mildt og neutralt vaskemiddel, som oprindeligt egner sig til kulørt tøj.

  4. Undgå at overdosere med vaskepulver og brug aldrig skyllemiddel! Dette vil lukke fibrene i stoffet og ødelægge din Bh fuldstændig.

  5. Kom aldrig din Bh i tørretumbleren, men pres og vrid vandet ud inden den enten hænges eller lægges til tørre.

  6. Hvis vaskeanvisningen fortæller, at Bh’en godt kan tåle maskinvask, vil vi anbefale, at du investerer i en vaskepose, som er beregnet til Bh´er. Dette hjælper til fortsat at holde dens facon.

Den perfekte bøjlefri bh

De bøjlefrie Bh’er er blevet en del af tidens trends og en del af kvindens hverdags garderobe. Måske tænker du, som så mange andre kvinder i alle aldre, at det er svært at vide, hvilken af de mange modeller, der henvender sig til dig og din krop. Har du først prøvet en, kan det være svært at slippe den igen, og hurtigt vil du vende tilbage til den samme.

Det er vigtigt, at kravene til pasform og komfort opretholdes. Selvom du sikkert har fundet den perfekte Bh uden bøjle, holder den altså ikke evigt. Elasticiteten vil så småt begynde at forsvinde efter ca. 8 måneder, som kendetegnes af, at den hurtigt vil se slidt og kedelig ud. De små elastikker vil begynde at knække, hvilket over tid vil blive synligt. Oveni i det, hvis din Bh er dekoreret med fine små blonder, vil disse efterhånden også begynde at se kedelige ud. Vigtigst af alt er, at du føler dig godt tilpas hele dagen igennem og lytter til dine egne behov. Alle Bh’er er udviklet til at skabe velvære og føre dig i centrum.

Find din næste Bh uden bøjle her på siden og bliv klædt på inderst inde til enhver anledning.