Størrelser
Farve
Mærke

Shop BH'er på Emci.dk

Bh’en har i mere end hundrede år fulgt kvinder, og været en del af den feminine kultur. Den har formet og støttet kvinders bryster. Givet tilpashed og komfort. Og på sin helt egen måde fået hver enkel kvinde til at mærke, hvordan velvære føles.

Gennem alle disse år har konstruktionen været den samme. Men looket og stilen har fulgt med tidens trends. Lige fra push up til braletter, bh’er med og uden bøjle osv. Men vidste du, at den klassiske bh som vi kender den, faktisk ikke har eksisteret så længe, som vi går og antager?

For første gang i slutningen af det 19. århunderede blev den første moderne bh designet og allerede i det 20. århundrede blev den et verdensomspændende hit, som siden hen er blevet et objekt enhver kvinde ejer. Bh’en har fulgt kvinder, som slipset har fulgt manden.

Er du på udkig efter en velsiddende Bh, som passer perfekt til din barm? Så finder du her på siden hele vores store udvalg af Bh´er til unge piger og kvinder.

Find den perfekte størrelse

Er du i tvivl om størrelsen til din næste Bh? Eller usikker på, om du nu vælger den rigtige størrelse? Husk på, du er ikke alene! 80% af alle kvinder går rundt med en Bh, der enten kradser, klemmer, gnider eller på anden vis føles forkert og ubehagelig at have på.

Omkreds må ikke være for bred. Skålen hverken være for stor eller lille. Og stropper for stramme eller løse. Derfor er det vigtigt, at Bh’ens dimensioner stemmer overens med din krop og dermed form og facon.

Eftersom mange kvinder går rundt med en Bh fra morgen til aften, er det vigtigt, at den sidder godt. Ikke blot på grund af udseendet, men fordi det har betydning for dig og dit velbefindende. Med den rette Bh fremhæver du ikke blot dine brysters form, men giver dem støtte og et fast fundament, så du hverken får smerter i nakke, ryg eller hoved. Mange kvinder har problemer med deres holdning, hvis de i årevis har gået rundt med den forkerte Bh-størrelse, da enhver kvindes barm vejer og dermed bebyrder din ryg. Den rette Bh vil derfor være dine brysters bedste ven!

Bh’er i enhver kvindes garderobe

I dag er Bh’en en del af alle kvinders garderobe. Typisk skal den støtte brysterne, fremhæve dem og udfylde praktiske formål i forbindelse med sport og amning. De bruges i det daglige til praktiske formål, findes i flere former og farver og gør sig synlige i forbindelse med kjoler og mere sensuelt tøj. Det er derfor svært at vælge, hvilken type man skal vælge, da udvalget er så bredt.

Hovedreglen er! Undersøg markedet før dit køb, mærk efter og gør, hvad der føles rigtigt. En anbefaling herfra vil være, at du udvider sortimentet i din undertøjsskuffe, så du har en behagelig og komfortabel Bh til enhver anledning og dermed skaber din egen kollektion.

Køb dig en Bh med glatte sømme til hverdagen, som egner sig til brug under enhver form for T-shirt, løs som stram. Find en med perfekte stropper til de mere vanskelige toppe og kjoler, hvor komfort og perfekt form stadig er det vigtigste element. Og en som giver dig det rette løft under dine kjoler med lave udskæringer. Alt i alt vil det i sidste ende gavne dig, hvis du undersøger nettet og ikke kun finder én men flere Bh’er, som passer netop dig og din krop.

5 grunde til hvorfor en bh er vigtig:


  1. Du har som pige og kvinde brug for støtte til din barm! – Som kvinde bærer du rundt på ekstra vægt i form af dine bryster, hvilket kan skade og belaste din krop. En Bh er derfor ideel, og forhindrer i en vis grad fysiske symptomer i at opstå, da den både støtter dine bryster og skuldre. Du mindsker dermed risikoen for fremtidige rygproblemer, særligt hvis du har en større barm. Men! Husk på at dine bryster blot har brug for støtten om dagen, når du er aktiv. For når du når til punktet på aftenen, hvor du lægger dig til at sove, har dine bryster, som resten af kroppen, brug for hvile.

  2. Giv din selvtillid et boost – En Bh kan som enhver anden beklædningsgenstand give din selvtillid et løft. Selvom ingen andre ser det, der gemmer sig, ved du selv, hvor smuk og elegant din Bh er. Som det vigtigste element i din beklædning har den indflydelse på, hvordan din overdel sidder, uanset om vi snakker en løs T-shirt eller en mere elegant og feminin skjorte. Overordnet set har den rent faktisk effekt på dit udseende.

  3. Føl dig komfortabel hele dagen igennem – Tag ikke fejl af, at den rette Bh gør en stor forskel med hensyn til komfort, og hjælper dig gennem dagen, når dine bryster ønsker at leve sit eget liv. Som mennesker bevæger vi os dagen lang, og lægger vægt på hver bevægelse, vi laver. Forestil dig, at den ekstra vægt din krop bærer rundt på i form af dine bryster, trækker i din krop og medfører belastning til din ryg. Uanset om du har en lille eller stor barm, er dette noget, alle kvinder kan opleve. Derfor er en Bh optimal og hjælper med at holde dit bryst mere samlet.

  4. Reducer risikoen for strækmærker og hængende barm – Går du rundt og er bange for, hvordan din barm mon vil se ud om nogle år? Fordelen ved at gå med Bh er, at du mindsker risikoen for, at dine bryster med årene vil komme til at hænge. Det handler om, at du i et tidligt stadie lærer din størrelse at kende og dermed kender til dine mål. Dette vil kun gavne dig på længere sigt!

  5. Fremhæv dine kvindelige former – Bh’en hjælper dig til at fremhæve din silhuet og kvindelige former på bedst mulig vis. Med den rette Bh skaber du en flot og velformet figur, hvor du kan få dine bryster til, at synes større eller mindre. Pasform, komfort og den korrekte støtte er essentielt, hvis du som mange andre ønsker en oprettet barm, som sidder lige i skabet. Når du ikke bærer Bh, vil du naturligvis fremhæve dine brysters naturlige form, hvilket også er en måde at vise dine kvindelige former på. Uanset hvad afhænger det af, hvad du føler dig mest tilpas og komfortabel i. En Bh vil blot give din barm det sidste løft!