Størrelser
Farve
Mærke

Shop din næste Blonde BH på emci.dk

En blonde Bh er og vil forblive et statement go-to i enhver kvindes garderobe, hvilket gør dette til den perfekte tilføjelse i din undertøjsskuffe. Bh’en henvender sig til dig, der ønsker et ekstraordinært, forførende og feminint look, hvor materialer, grafiske detaljer og smukke delikate blonder stemmer overens med hinanden.

Blonde Bh’en er i tidens løb ofte blevet brugt af kvinder til finere fester og arrangementer, hvor den kvindelige figur skal fremvises. De fine blondedetaljer har blot været priklen over i’et, hvor man har kombineret blonderne med broderi og et fast, støttende materiale. I form af for eksempel at indsy en push-up. Ligesom som mange andre Bh-modeller udkommer de i flere forskellige farver og designs, hvor blonderne vil være forskellige fra model til model og brand til brand. Med det sagt skal du være opmærksom på, at en del typer af blonde Bh’er designes og produceres til kvinder med en fyldigere barm, men nogen findes også i mindre skålstørrelser.  

Leder du efter den perfekte blonde Bh, så er du kommet til det rette sted. Vi har her på siden samlet hele vores store udvalg med feminine modeller, som vil passe enhver yngre barm.

Blonde Bh’er til enhver anledning

Hvorfor gå på kompromis med udseendet af din Bh, bare fordi den skal være komfortabel og behagelig, når du med en blonde Bh kan få alt-i-en? Der er mange forskellige blonde Bh’er på markedet at vælge imellem! Du kan både bruge din blonde Bh om dagen og om aftenen, for at få dit look til at synes af lidt ekstra. Lad blonden titte frem under kjolen eller blusen og lad den være en del af outfittet. Hvis du vælger en blonde Bh med push-up, får du samtidig en flot kavalergang, som understreger det feminine i dig.

Du kan også vælge at holde looket mere diskret ved eksempelvis at vælge en hudfarvet trekants-bh med blonder, som kun du selv vil se. Mulighederne er mange og vælg derfor selv, hvordan du vil have det!

Nogle gange kan det være svært at finde den rette Bh til den rette anledning – specielt, hvis der er nogen, du ønsker at imponere. Du kan aldrig gå galt i byen med en smuk og elegant blonde Bh, da denne type passer til enhver anledning. Uanset om det er hverdag, festlige anledninger eller øjeblikke, med den du holder af. Blandt de mange typer af blonde Bh’er gemmer der sig modeller til de helt særlige stunder, hvis du enten blot trænger til forandring eller et frækt twist. Et eksempel vil være, at en sort klassisk blonde Bh vil give dig det ekstra boost i hverdagen, som du mangler, hvorimod en rød blonde Bh med synlige snit og indskæringer, nærmere egner sig til de frækkere og mere særlige anledninger.

Vask din blonde Bh

Håndvask er vejen frem, hvis du ønsker at passe på dit lingeri. Særligt hvis du står med din absolutte yndlings blonde Bh i hånden, da det er de færreste, modeller der tåler en tur i vaskemaskinen. Blonde stoffet har det med at miste faconen, og det samme gælder elasticiteten.

Hvis du føler dig nødsaget til at smide din Bh i vaskemaskinen, anbefaler vi, at dette sker ved skånvask, hvor du benytter dig af det rette vaskemiddel – og ikke bruger skyllemiddel! Anvend altid en special designet vaskepose, hvis formål er at beskytte dit lingeri. Det er særligt vigtigt, når du vasker dine blonde Bh’er, da vaskemaskinen kan krølle og trække i stoffet, hvilket giver evige skader til din Bh. Undlad også at tørretumble, medmindre du ønsker lingeri, der på ingen tid bliver slidt og grimt.

Når din Bh håndvaskes, bør du ikke bruge for varmt vand, da dette kan ødelægge Bh’ens form og facon. Undlad også at Bh’en ligger for længe i blød. Det er en god ide hurtigst muligt at trykke vandet forsigtigt ud, inden det suger ind i selve Bh’en. Du bør så vidt muligt lade dit lingeri tørre indendørs, hvor vi anbefaler, at du starter med at presse det mellem to håndklæder for at få det meste vand ud, og derefter bredder det ud på et tørrestativ. Du bør ikke bruge klemmer til dette, da de kun skaber grimme mærker i det ellers elegante og eksklusive blondemateriale.

Opbevar din blonde Bh trygt og sikkert

Om det er en blonde eller anden form for Bh, vil dit lingeri altid have bedst af at ligge trygt og sikkert i en skuffe, pænt bredt ud og nænsomt foldet.

Du kan i visse situationer hænge din Bh op i dit skab eller på tøjstativet, men her skal du være opmærksom på, at stropperne kan risikere at blive slappe og dermed føles større, når du bærer din Bh. Dette sker ikke så ofte med blonde Bh’er, da det er en lettere form for bh, medmindre der er push-up i. Ideelt set bør dine Bh’er ligge adskilt i skuffer, med silkepapir omkring sig og ude af syne for sollys, da dette blot afbleger stoffet.

Pas godt på dit lingeri – det forlænger levetiden!