Størrelser
Farve
Mærke

Shop Brazilian trusser på emci.dk

Brazilian trusser er en standard trusse til kvinder, der godt kan lide en lavtaljet trusse, som samtidig er designet til både at afsløre og dække på samme tid.  Trusserne som er inspireret af de brasilianske strande, er et must have i alle kvinder lingeriskuffe.

Her i vores sortiment med Brazilian trusser kan du finde præcis den model og farve, der passer dine personlige behov. Forkæl dig selv med et par lækre Brazilian trusser, og bliv behageligt klædt på inderst inde til enhver anledning.

Brazilian trusser er noget for alle

Der er meget at tage stilling til, når du investerer i et par nye trusser, da det kan være svært at vide, hvilken model og pasform der egner sig til din kropstype. Men ligegyldigt hvad vil hver enkel trusse have en særlig funktion for dig. Du vil elske og holde af dem, som var det din nye bedste ven.

Med et par Brazilian trusser går du aldrig galt i byen, da denne trussemodel er ideel til enhver kvindekrop. Du får med denne næsten ingen synlige trussekanter, hvilket gør den velegnet under ethvert sæt tøj – også tætsiddende. Altså en trusse til hverdag og fest, som kan bruges af alle kvinder. Kendetegnet ved Brazilian trussen er, at den går op i taljen og har høje ben udskæringer. Som på den almindelige klassiske trusse dækker Brazilian trussen hele forstykket og det meste af bagdelen.

Den er som sidst nævnt højt skåret, og viser lidt mere af ballerne, hvilket gør den til en mere sexet udgave af den traditionelle trusse. Den smukke og feminine Brazilian trusse fylder med sit lette og elegante snit ikke meget i lingeriskuffen. Som sagt er trussen ofte designet med lav talje og benudskæring, men dette kan variere en del alt afhængig af trussens brand. Med trussens smukke og tidsløse Brazilian cut egner den sig særligt til at skabe et seamless look under tætsiddende tøj. På grund af den høje skæring bliver dine ben også længere at se på, som enhver kvinde med glæde tager imod.

Et væld af forskellige variationer

Selvom alle Brazilian trusser har flere træk til fælles, er der stor variation i valg af design, farver og materialer. Dette giver dig den oplagte mulighed for at finde et par trusser, der passer dig og din personlige stil. Uanset om du er til blonder eller sexede mønstre, vilde farver i flere toner og nuancer eller blot søger et par behagelige og komfortable trusser i materiale af højeste kvalitet, som i døgnets 24 timer føles bløde imod din hud.

Vi har her hos Emci.dk samlet et stort og bredt sortiment, som både består af behagelige og komfortable modeller, samt de mere sexede Brazilians til næste gang du skal imponere. Derimellem er der naturligvis en masse variation, og det afhænger derfor af dig og dine behov. Gå på opdagelse og find netop det par trusser, der for dig føles uundværlige.

Trusser til moderne og modebevidste kvinder

Mange faktorer spiller ind, når moden ændrer sig. Men hvad er det helt præcist, der har betydning for dens udvikling? Gennem mange år har største delen af den kvindelige befolkning været interreseret i modens udvikling, særligt når det kommer til komfortabelt og forførende undertøj i højeste kvalitet. Brazilian trussen er vores bud på en moderne og tidløs trusse, som aldrig går af mode. Det kan være, at du har haft et eller flere par trusser af samme model i lang tid, men har brug for noget nyt grundet tidens udvikling. Det kan også være, at du er træt af de klassiske trusser, men samtidig ikke ønsker en g-streng, som for dig måske føles ukomfortabel. Med et par Brazilian trusser får du med sikkerhed noget derimellem, som både er anderledes og feminint. Skab derfor en forandring i lingeriskuffen og invester i et par tidsløse trusser, som tilpasser sig enhver kvindes behov og ønsker.

Du vil her på siden kunne finde at hav af forskellige modeller, uanset om du er på udkig efter blonder eller mønstre, kulørte eller neutrale. Vi har noget for enhver smag, og du vil hele tiden kunne finde modeller, som er opdateret efter nutidens mode og trends.

Find din trusse størrelse

Når du køber trusser, er der et særligt vigtigt element. Nemlig at den valgte model passer dig perfekt. For, for os kvinder findes der ikke noget værre end, hvis trusserne gnaver i syningerne, eller kravler op, når vi er i bevægelse. Vær derfor opmærksom på at dine trusser altid skal sidde tæt ind til kroppen, uanset om det er den tidsløse Brazilian trusse eller den forførende g-streng.

Når du skal forkæle dig selv med et par lækre trusser, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken pasform og model der egner sig bedst til dig og din krop. Med et par Brazilian trusser er du sikret, at de hele dagen igennem vil sidde smukt og komfortabelt, uanset kropstørrelse. Ligger du inde med nogle særlige kriterier, såsom at Brazilian trusserne skal være fremstillet i et bestemt materiale eller andet? Har vi med vores brede sortiment forsøgt at skabe et udvalg i forskellige former, farver og materialer fra forskellige kendte brands, hvor der med sikkerhed vil være noget, der falder i din smag. Men husk på, at pasform og størrelse er det vigtigste element for, at du i sidste ende vil være tilfreds med dit fuldendte look udadtil.