Størrelser
Farve
Produkter

Calida

Calida lingeri er lækkert undertøj og nattøj til kvinder i alle aldre. I vores kategori Calida udsalg finder du klassisk undertøj og nattøj i lækre kvalitetsmaterialer såsom uld, bomuld og silke. Calida er til kvinder, som gerne vil have kvalitet og ikke går på kompromis med sit materialevalg.

Når du køber lingeri her fra vores Calida outlet, kan du være sikker på, at holdbarheden og kvaliteten er af den bedste kvalitet. Calida arbejder kun med naturlige materialer, som er skønne at bære på kroppen og kan klare vask efter vask. Med undertøj, nattøj og andre tekstiler fra Calida kommer du til at føle dig velklædt fra inderst til yderst. Fordi Calida garanterer en perfekt pasform, får du undertøj og lingeri, der sidder som en drøm. Hold øje med vores side, hvis du ønsker at købe lingeri fra Calida på tilbud.

Calida udsalg til kvinder

Calida blev grundlagt i Schweiz i 1941 og blev med deres enkle og skønne pasform hurtigt populært hos mange kvinder. Det som kendetegner det Schweiziske lingeribrand er, at de bruger materialer af en rigtig god kvalitet, som føles behageligt på kroppen. De populære kollektioner indeholder både basistøj, undertøj og nattøj, som siden brandets begyndelse har været populært rundt omkring i Europa. Alt tøj fra Calida fremstilles i Schweiz og er Øko-Tex standard 100 certificeret, som er noget af det absolut bedste indenfor tekstiler. Dette indebærer blandt andet, at alle Calidas produkter er allergitestede og ikke indeholder farlige substanser.

Er du på udkig efter klassisk design indenfor undertøj, nattøj eller basistøj, så er det værd at kigge nærmere på vores Calida udsalg, som du finder her hos Emci.dk

Spar penge på bæredygtigt lingeri fra Calida

Calida skaber smukt og bæredygtigt undertøj, basistøj og nattøj til kvinder i den blødeste kvalitet og med en perfekt pasform. Det Schweiziske brand bruger kun naturlige materialer som for eksempel bomuld, silke og uld.

Vores Calida outlet kategori byder på lækkert lingeri i elegant og stilrent design, og alle styles er udviklet med henblik på at give maksimal komfort, når du bærer lingeri fra Calida. Takket være de lækre kvalitetsmaterialer, som der altid bliver brugt i alle items fra Calida, så føles stoffet ultrablødt på din hud, når du ifører dig styles fra vores Calida udsalg.

Med en bæredygtig produktion fra start til slut henvender de gode Calida tilbud sig til den kvalitetsbevidste og ansvarlige tøjforbruger, som ikke går på kompromis med kvalitet og materialevalg.

Blødt og lækkert undertøj med en fremragende pasform fra Calida

Calida har været en del af modebranchen indenfor lingeri i mange år, og det schweiziske brand kendetegner sig ved deres store udvalg af basisvarer og lingeri til mode- og kvalitetsbevidste kvinder.

Brandet nyder stor popularitet for deres evne til at berige fashionistaer over hele verden med et spændende udvalg af basistøj, undertøj, nattøj og lingeri. Det feminine og elegante look er kendetegnet ved Calidas designstil.

Udover at Calida er feminint og elegant design, så har det schweiziske brand også meget andet at byde på, da de har særlig stor fokus på kvalitet. Derfor er nattøj, undertøj, basistøj og lingeri fra Calida udført i de lækreste kvalitetsmaterialer, hvilket betyder, at produkterne også har en fremragende pasform, der fremhæver brandets elegante og feminine stil.

Calida lingeri udsalg appellerer til kvinder i alle aldre, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller design. Når du køber undertøj, nattøj, basistøj eller noget helt fjerde fra Calida på tilbud her fra siden, er du sikret høj kvalitet og unikt design, som er en garanti hos Calida.

Calida nattøj og pyjamas på udsalg

I vores sortiment med Calida udsalg finder du udover undertøj blandt andet også et stort sortiment med nattøj og pyjamasser fra det schweiziske lingeribrand. Calida er kendt for deres valg af kvalitetsmaterialer til alle deres designs, og derfor er Calida nattøj behageligt at sove i.

På de kolde vinteraftener og nætter er det lækkert at kunne varme sig i et behageligt sæt nattøj. Her er en pyjamas et rigtig godt valg. Du finder blandt andet skønne bomuldssæt fra Calida på tilbud, så der er bestemt ingen grund til at fryse på en kold og mørk januar aften. Lige så kold som den danske vinter kan være, lige så varme kan de lune sommeraftener være. Her er et oplagt valg til kvinden en kort sommerpyjamas fra Calida bestående af et par shorts og en top.

Året rundt er søndag den dag, hvor nattøjet for mange får en endnu større betydning. Her er det nemlig okay at gå rundt i det lækre og afslappende tøj til langt op af formiddagen. Find det sæt som passer dig bedst her i vores Calida udsalg og bliv klædt behageligt på til, når du skal have din nattesøvn.

Køb Calida udsalg online her hos Emci.dk

Her på siden finder du de bedste online Calida tilbud. Med produkter i topklasse fra det schweiziske brand, kan du være sikker på, at selv de mest nedsatte tilbuds varer holder en høj standard, når du køber lingeri fra Calida på udsalg. Calida er nemlig et velanset brand på markedet, når det handler om lingeri, som imødekommer kundernes behov for såvel kvalitet som pasform.

Ønsker du at tilføje din lingeriskuffe nyt undertøj fra Calida til nedsatte priser, så er du landet på den helt rigtige side. Er du på udkig efter gode online Calida tilbud, så bør du holde godt øje med denne side. Her finder du alt fra BH'er, trusser, basistøj og nattøj til kvinder i gode kvalitetsmaterialer, som du vil elske at iklæde dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du behøver derfor ikke vente længe, inden du kan tage dine nyindkøbte Calida tilbudsvarer i brug.