Størrelser
Farve
Produkter

Shop Chantelle BH’er på emci.dk

En Chantelle bh er eksklusivt undertøj i højeste kvalitet. Det franske mærke er et af de mest førende brands indenfor lingeri. Om du er til en BH med forførende blonder eller en mere simpel model, som ikke er synlig under blusen, så er Chantelle helt sikkert værd at kigge nærmere på. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af de populære bh´er fra Chantelle. Gå på opdagelse og finde dine personlige favoritter, som matcher din barm og dine ønsker til en bh.

Eksklusive bh’er fra Chantelle

Hvis du endnu ikke har prøvet en bh fra det luksuriøse franske mærke, er det bestemt på tide, at dine krop får lov at mærke denne form for velvære. Med deres mange års erfaring ved Chantelle, hvad det vil sige at skabe bh’er til enhver kvinde. Det franske mærke er et eksempel på, hvad eksklusivt undertøj i højeste kvalitet indebærer, hvilket har gjort dem til et af de førende brands indenfor lingeri.

Deres eksklusive bh’er har en fantastisk komfort, samtidig med at de holder sig godt i forhold til andre mærker. Du får med en Chantelle bh lov at mærke luksuriøs fransk kvalitet og design, som du hurtigt vil elske at have på. Alle Chantelle bh’er er produceret i smukke og lækre kvaliteter og med optimal støtte og komfort til dine bryster. Om du er til en bh med forførende blonder elller en mere simpel model, som forbliver usynlig under tøjet, så er en Chantelle bh det helt rigtige at se nærmere på. Samtidig med at du får en bh, som er lidt over det sædvanelige. Gå på opdagelse i Chantelles store sortiment af bh’er, som du finder her på siden.

Almindelig eller push-up?

Om du er på udkig efter en bh med push-up effekt, eller blot søger en almindelig bh til hverdags brug, så har vi hos EMCI.dk helt sikkert en Chantelle bh, som passer perfekt til dig og din barm. Men om du skal vælge en almindelig bh eller push-up bh, handler om, at du alt efter, hvad der føles rigtigt, vælger den, du bedst synes om.

Den diametrale modsætning mellem de to bh modeller er, at en push-up giver din barm det ekstra løft, så den kommer til at synes større. Samtidig bidrager den til en endnu flottere kavalergang, hvis du eksempelvis har en mindre barm – her er en Chantelle push-up især et godt valg.

Vælg den rigtige størrelse og model

Det kan ofte være svært at finde den rigtige bh med optimal støtte, da den rigtige pasform bare gør din barm endnu smukkere, og samtidig får tøjet til at sidde meget bedre på din krop. Ligesom kroppen ændrer sig gennem livet, gør din barm også. Dette betyder, at du ikke altid skal bruge den samme bh størrelse, som da du var 16, når du er blevet 30, og måske har udsat din krop for en del mere.

Uanset om du er til den ene eller den anden model, så kan du med fordel se nærmere på de forskellige modeller fra Chantelle her på siden, hvor du helt sikkert vil finde en bh, som passer til dine behov og ønsker i netop din størrelse.  

Køb din Chantelle bh hos EMCI.dk

Her hos EMCI.dk har du rig mulighed for at finde netop den bh, du søger til enhver anledning. Vores sortiment er nøje udvalgt efter tidens trends og tendenser, hvilket gerne skulle gøre, at der altid vil være én eller flere ting, som falder i din smag – uanset alder og størrelse. Du kan her få fingrene i bh’er i forskellige former og farver, hvor vi med sikkerhed på forhånd kan sige, at de basale farver, såsom sort og hvid, altid er til at finde i vores sortiment, ellers vil farverne ofte passe til sæsonen.

Den perfekte måde at forkæle sig selv på er at shoppe nyt undertøj og lingeri, hvor vores udvalg fra Chantelle her egner sig godt. Har du forelsket dig i en eller flere styles, handler det bare om at få det bestilt hjem, så du snart kan få glæde af dit nye lingeri. Vi har ofte det meste på lager, og kan levere din ordre hjem til dig hurtigst muligt efter bestilling. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål, hvor vi hurtigst muligt vil vende tilbage.