Størrelser
Farve
Produkter

Stort udvalg af Chantelle undertøj på emci.dk

Chantelle er inspirerende, elegant fransk lingeri til piger og kvinder, der ikke går på kompromis med kvalitet. Chantelle har en eksklusiv stil, og tilbyder sofistikeret lingeri med god støtte i udsøgte materialer og lækre detaljer. Har du endnu ikke prøvet et sæt undertøj fra Chantelle, så anbefaler vi dig at prøve det. Undertøjet har en helt fantastisk komfort, er super flot og så holder det, selv efter gentagne vask. Chantelle går fra A til H skål og sidder fantastisk på både store og små bryster.

Om Chantelle

Chantelle kom på markedet, tog modeverdenen med storm og blev utroligt populært i 1950’erne. Siden brandets oprindelse i det modebevidste land, Frankrig, har de designet og skabt produkter på baggrund af efterspørgsler fra os fantastiske kvinder. De formår at lytte til netop dig og alle andre forbrugere verden over for at finde ud af, hvad hver enkel kvinde ønsker samt har behov for.

Siden dag ét har Chantelle produceret lingeri ud fra den tilgang, at de blot ønsker at give jer kvinder det bedste i form af perfekte bh’er med smukke blonder og detaljeret design samt smukke fine trusser i forskellige modeller. Chantelle skaber raffinerede produkter med smukke og eksklusive blonder og udfordrende pasformer kombineret med høj komfort i de mange forskellige modeller. Her byder udvalget på inderlige fristelser for enhver kvinde – også hende med den store fyldige barm. Chantelle er for dig, som ønsker smukke linjer, detaljer og velbehag. “It may be a detail, but it’s a Chantelle”.

Nytænkende og moderne lingeri fra Chantelle

En af Chantelles kerneværdier er det konstante fokus på nytænkning samt fortolkning af den moderne kvinde. Det franske mærke har eksisteret i mange år, hvor de år efter år har formået at følge tidens trends og tendenser og dermed udviklet sæsonaktuelt lingeri til kvinder i alle aldre.

Når det handler om at udvikle og forbedre materialer, pasformer og produktkategorier, kan man i den grad sige, at Chantelle er et af de førende lingeribrands verden over. De finder hele tiden nye inspirationer, som de på fineste vis formår at indføre i deres kollektioner. Fokusset er altså siden deres start gået fra korsetter til smukt luksuriøst lingeri, som vi i dag kender det. Du får derfor, med lingeri fra Chantelle de nyeste trends indenfor lingerimodebranchen, hvor de blot ønsker at inspirere den enkelte kvinde. Samtidig med at de håber på, at deres modeller og designs i de kommende kollektioner vil få dig til at turde tage skridtet videre og tage chancer med nye modeller og designs væk fra det vante.

Basic lingeri fra Chantelle

Med de mange års erfaring forstår Chantelle, hvad det vil sige at skabe luksuriøst lingeri til enhver moderne kvinde. De har fra start fulgt kvinders behov og for dem været essentielt, at du skal føle dig tilpas, samt at materialerne skal lægge sig behageligt på din hud og krop. Chantelle har gennem årene designet og produceret lingeri i massevis, hvor hver kollektion har budt på noget nyt og udfordrende. Men mange af de fantastiske tidsløse modeller er i dag blevet en del af deres basale sortiment – altså de såkaldte basic modeller.

Basic modellerne kan du til hver en tid finde på lageret i farverne sort, hvid, offwhite og hudfarvet. Lingerimærket producerer dog også de mange basicmodeller i skønne modefarver. Så hvis du har forelsket dig i en basic model, og allerede har den i sort, hvid eller nude, så kan du godt holde øje, for den vil med sikkerhed også komme i en smuk sæsonaktuel farve.

Her en række forskellige basic modeller, som er en fast del af Chantelles sortiment:

Magnifique – Dette basic bh-sæt er bestående af fantastiske materialer, som giver optimal støtte, også for dig som har en større barm og derfor netop har brug for god støtte i skål og omkreds. Skålen på disse bh’er er glatte, men har samtidig smukke detaljer. Serien kan altid findes i sort, offwhite og hudfarvet

Révéle Moi – Denne serie giver den såkaldte “waow” effekt, da du her får lingeri med en masse smukke blonder og detaljer, som samtidig dækker det nødvendige og giver dig den perfekte støtte. Ligesom Manifique serien findes produkterne altid i sort samt creme farvet.  

Festivité – Dette sæt er smukt, feminint og samtidig frækt undertøj med smukke detaljer. Pasformen er perfekt til dig, som ønsker mere fylde og kavalergang ved barmen. Som de mange andre basic modeller findes den både i sort og nude farverne

Blandt sortimentet vil der selvfølelig også være et udvalg af basic trusser fra Chantelle, som er uden de ikoniske blonder og detaljer. De er derfor ideelle til hverdags brug. Du vil med fordel kunne finde de klassiske modeller såsom Soft Pack og Soft Stretch, som til hver en tid er en sikker basic trusse hos enhver kvinde.

Chantelle skal vaskes omhyggeligt

Som du nok allerede har bemærket, bærer næsten alt lingeri fra Chantelle rundt på smukke feminine blonder. På nogle måske over hele produktet og andre blot på enkelte dele. Det verdenskendte undertøjsbrand gør meget ud af, at deres lingeri skal være feminint, og tilføjer derfor de smukke detaljer i form af fine blonder, små som store.

Det er derfor vigtigt, at dit Chantelle lingeri vaskes korrekt. Dette skåner både materialerne, bøjlerne og blonderne på dit lingeri. Følg derfor altid den vedlagte vaskeanvisning. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på en række ting såsom, hvis vaskeanvisningen fortæller, du skal håndvaske dit lingeri, skal du stadig være opmærksom på temperaturen. Temperaturen må ikke blive for varm, da det får materialerne til at springe eller blive slappe. Hvis du derimod vasker i maskinen, skal du altid anvende en vaskepose, så skarpe kanter fra andet tøj ikke river fat i dit lingeri.

Køb Chantelle online hos EMCI.dk

På EMCI.dk har vi samlet alle de bedste brands, når det kommer til lingeri – både danske og internationale mærker. Her i blandt består vores udvalg af det verdenskendte brand, Chantelle, som leverer unikt undertøj til kvinder i alle aldre. Vi har her på siden udvalgt vores favoritter efter vores målgruppe, hvilket gør, at der med sikkerhed er noget for netop dig.

Vi leverer dit nye undertøj, nattøj, shapewear samt en masse andet, og sikrer dig, at det vil blive afsendt hurtigst muligt. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, hvilken størrelse du skal anvende eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil svare tilbage. Glæd dig allerede nu til at hoppe i dit lingeri. Vi håber, at du bliver glad for dit nye lingeri fra Chantelle og vil vende tilbage, når du igen får brug for selvforkælelse med smukt lingeri.