Størrelser
Farve
Produkter

Er du også vild med Decoy strømper og strømpebukser?

Decoy er specialister i strømper og strømpebukser. Alle deres produkter er fremstillet i de bedste materialer og under bedst mulige vilkår. Der er altid tænkt ned til mindste detalje med hensyn gode pasforme, shapping effekter og åndbare materialer.

Hos EMCI.dk har vi forsøgt at skabe et sortiment, hvor vi sørger for at have et godt udvalg af de bedste styles og mere til fra det anerkendte brand. Skulle din størrelse mangle eller kan du ikke finde det, du er på udkig efter, så kontakt os endelig, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

Fashion strømper og strømpebukser

Decoy er et brand, vi til hver en tid kan regne med. Hver sæson overrasker de med nye spændende designs og farver, hvor vi hver gang går og glæder os til den næste leverance. De leverer både basic strømpebukser, men arbejder hele tiden på at udvide sortimentet med moderne, spændende, feminine og fremtrædende strømpebukser.
Som fashion items sørger de blandt for nylonstrømper i forskellige mønstre og farver, net ankelstrømper og strømper i forskellige farver og mønstre. Alt efter højtiden og sæsonen varierer udvalget, hvor der særligt op til jul kommer strømpebukser med blonder, glimmer og shine – perfekt til julens mange arrangementer. Uanset hvad kan du med et produkt fra Decoy gøre din festkjole endnu mere fremtrædende og smuk eller blot føle dig tilpas i den travle hverdag.

Mulighederne er mange, så det er lige med at finde ud af, hvilket produkt og par der passer dig bedst. Hvis ikke du kan vælge så tag dine favoritter på en gang – du vil ikke fortryde. De kan jo bruges op til flere gange, og med sit smukke tidsløse design går de aldrig af mode.  

Produkter i holdbart materiale

I 1939 begyndte nylon at blive brugt til dame strømpebukser blandt mode- og stilbevidste kvinder. Siden hen har modellerne og designet udviklet sig en del, da de fleste strømpebukser i dag produceres af nylon, eller nærmere bestemt polyamid. Det er fuldt ud bevidst, at producenter vælger dette materiale, da træk styrken og elastikken gør, at strømpebuksen tilpasser sig dig og dine former samt længden på dine ben.

Med nylonstrømpebukser vil de heller aldrig blive for store efter brug, da elastikken gør, at de krymper ind til den facon, de havde fra start. Oveni i det har nylon en fantastisk slidstyrke, og gør modstand mod at blive krøllet. Den eneste ulempe der er ved nylon er, at de ofte har en dårlig isoleringsevne på benene, hvilket gør, at man lettere kommer til at fryse. Dog vil der næsten altid være bomuld ved trusselinjen.

Stort online udvalg af basic styles fra Decoy

Decoy producerer og lancerer massevis af basis produkter, som egner sig til enhver lejlighed – både til hverdag og fest. Du kan få strømpebukser i de klassiske nude farver fremstillet i forskellige materialer, der sidder på benet, som var de helt usynlige. Selvfølelig kan du også få de klassiske sorte modeller, som findes i alverdens tykkelser, længder og materialer. Uanset hvad er du sikret, at der altid er tænkt over de helt rigtige materialer med hensyn til pasforme med masser af stræk og en god slidstyrke, der holder længe, som samtidig er åndbart og komfortabelt at have på.

De mange moderigtige basic styles fra Decoy er gennemført ned til mindste detalje med usynlige syninger i lækre metervarer og god pasform. Kollektionerne byder på spændende fashion produkter, som følger med nutidens mode og trends, hvor der samtidig er en bred vifte af basisvarer til hverdag blandt det brede sortiment af strømpebukser, leggings, knæstrømper, ankelstrømper og strikkede strømper i højeste kvalitet. Der er altid tænkt over, at et hvert produkt skal passe til enhver anledning, hvor der med sikkerhed altid vil være en masse variation fra kollektion til kollektion.

Komfortable indershorts til kjolen eller nederdelen

Decoys speciale er at producere strømper og strømpebukser i høj kvalitet. Men de har med årene forsøgt at udvide sortimentet. Nu lancerer de ikke blot strømper men også indershorts, som særligt egner til under kjolen eller nederdelen, hvis man føler behov for at dække sine trusser.

Ønsker du at fremhæve og iscenesætte dine kvindelige former, bør du investere i et par tidsløse elegante seamless hotpants fra Decoy, som understreger dine former og giver en smuk silhuet. De består af et stykke elastik ved maven, som gør, at trykket på maven er fordelt bedre. Dette kan måske lyde en anelse ubehageligt, men shortsene vil ikke stramme nogen steder, da de er lavet i mikrofiber.

Vask dine strømper

Som med alt andet lingeri skal strømper og strømpebukser naturligvis også vaskes efter brug, da de dagen lang indsamler skidt og bakterier. Her er det vigtigt, at du følger den angivende vaskeanvisning nøje, for at produktet fremstår som nyt efter vask. Ofte tåler de fleste strømper med elastik og nylon ikke at blive vasket ved for høj varme, da fibrene i stoffet ødelægges. Materialet vil blive slapt og kan endda springe op. Et godt tip er, hvis du vasker dine strømper, leggings eller strømpebukser i vaskemaskine, så bør du bruge en vaskepose, så maskinen hverken ødelægger eller river fat i strømperne. Er du i tvivl om, hvilken vask der er bedst for netop dine strømper, skal du altid gøre, hvad vaskeanvisningen fortæller. Hvis ikke vil din refunderingsret også bortfalde.

Køb Decoy online

Kvaliteter der definerer Decoy, er enkle farver, høj kvalitet og stor komfort frem for alt. Har du brug for at opdatere din garderobe med nye basis items, kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af undertøj fra Decoy – designs der er tænkt i modelandskabens lys, og passer dig, hvor end du befinder dig.

Vi har altid et stort udvalg af Decoy her hos EMCI.dk, hvor der med sikkerhed vil være minimum en model, som egner sig til dig og din personlige stil. Vi hjælper dig gerne på vej, hvis du skulle have brug for det og står derfor alle ugens hverdage klar til at hjælpe. Kontakt os endelig, hvis du har eventuelle spørgsmål eller andet.