Størrelser
Farve
Produkter

Stort udvalg af Femilet undertøj på emci.dk

Femilet er et dansk firma, som startede tilbage i 1923. Siden har de udviklet sig til at være en virksomhed med fokus på lækkert lingeri, lækre detaljer, flot design og moderigtigt undertøj, som enhver kvinde vil elske at bære. Hos EMCI.dk er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af undertøj fra Femilet. Tag et kig her på siden og find dine personlige favoritter og mærk følelsen af velvære indefra når du iklæder dig lingeri fra det populære mærke.

I dag en del Chantelle Group

Chantelle er en international familievirksomhed med hovedkontor i Paris, som siden 1876 har designet lingeri til kvinder. Respekt er, hvad de står for, ærlighed er vigtigt og kvalitet er det, der siden dag et har drevet det franske lingeribrand. Som en del af Chantelle Group, som Femilet er i dag, favner de om hele fire populære brands. Det giver dig mulighed for at vælge fra det bredest mulige sortiment, både når det gælder din type, din størrelse, din form og din smag. Til hver en tid ønsker Femilet at imødekomme hver enkel kundes behov og ønsker samt tilgodese tidens udfordringer i forhold til klimaforandringer for at bidrage positivt til fremtiden. Det vil altså sige, at de ønsker at beskytte skønheden, hvad enten det gælder mennesker eller naturen og dens rigdomme.

Foruden de mange skønne produkter fra Femilet kan du forkæle dig med eksklusivt fransk lingeri fra Chantelle eller lade dig inspirere af de forførende styles fra Passionata, som også er en del af Chantelle group.

Femilet har øje for hver enkel kvinde

Med øje for moden, sans for detaljen og fornemmelsen for pasform og komfort, har Femilet siden 1923 begejstret kvalitetsbevidste kvinder. Målsætningen for det anerkendte brand har fra start blot været bestående af to ord, velvære indefra. Men hvad er så det? Løftet til kunderne indebærer, at hvert eneste produkt fra Femilet skal give en god oplevelse hos hver enkel kvinde. En oplevelse, hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes. Og hvor der er plads til, at du kan være dig, med en følelse af velvære.

Femilets kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med et stort udvalg af bh-modeller samt skålstørrelser fra A-H. Med dybeste respekt designes hver enkel model ud fra kvindekroppens mangfoldighed, når Femilets designere slår de første streger for en ny kollektion. Her forstår Femilet i den grad, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov.

Lingeri i lækker kvalitet

Det er ofte de færreste, der får lov at se det, som gemmer sig under tøjet. Men alligevel kan du sikkert, som så mange andre kvinder, godt lide at klæde dig lækkert på fra inderst til yderst. Det vil sige, at dit undertøj gerne må være flot at se på, men samtidig skal være praktisk og behageligt, så det hverken strammer eller generer i dagens løb. Disse kriterier opfylder Femilet i den grad.

Med lingeri fra Femilet får du undertøj i ganske særlig kvalitet, og både bh’er og trusser har en god pasform, så undertøjet sidder behageligt dagen igennem. De mange styles findes i et væld af modeller og stilarter, så uanset om du er til simpelt undertøj eller luksuriøse blonder, kan du til hver en tid få fyldt undertøjsskuffen, når du køber Femilet hos EMCI.dk. Produkterne er lækkert design, når det er bedst, og du kan derfor allerede nu glæde dig til at tage dit nye undertøj i brug. Du vil blandt sortimentet kunne finde undertøj til kvinder i alle aldre og størrelser, som sidder godt på dig uanset kropsform. Tag et kig nærmere har på siden, og lad dig inspirere af den mange forskellige modeller, som tilpasser sig enhver smag og pengepung.

Sådan vasker du dit Femilet lingeri

Hvis du tvivler på, hvordan du skal vaske dit lingeri, så det holder i lang tid, har vi lavet en lille guide med gode råd til, hvordan du forlænger levetiden på dit yndlingslingeri.

  1. Det er vigtigt, at du altid følger vaskeanvisningen nøje, da dette sikrer dig reklamations- og returret.

  2. Hvis vaskeanvisningen fortæller, at lingeriet godt kan tåle vaskemaskine, anbefaler vi, at du altid bruger en vaskepose. Dette skåner dit lingeri bedst muligt, så det hverken river fat i maskinen eller omvendt får dit lingeri til at sidde fast.

  3. Vask altid skånevask for at beskytte dit lingeri fra hårde slyng.

  4. Vær opmærksom på vaskens temperatur, uanset om det er håndvask eller vaskemaskine, da dit lingeri ikke må vaskes på for varme temperaturer. Dette kan gøre, at elastikken springer eller bliver slap, hvilket medfører, at dit lingeri omgående bliver ubrugeligt og derfor skal kasseres.

  5. Du må aldrig tørre tumble dit lingeri. Hæng det i stedet for på en tørresnor.

Miks og match dit Femilet

Med produkter fra Femilet kan du med fordel mikse og matche dit lingeri, også med produkter fra andre brands. Det vil sige, at du altså kan vælge en bh fra et mærke og et par trusser fra et andet, hvor Femilet altid vil være en sikker vinder. Derved kan du selv skabe et smukt lingeri sæt efter, hvilke farver, modeller og designs du synes bedst om.  Det er altid en fordel at købe et ekstra par trusser, da disse udskiftes hver dag og en bh godt kan bruges i mere end en dag.

Med udvalget fra Femilet vil der være en masse muligheder henvendt til netop dig.

Køb Femilet online

Hos EMCI.dk har vi samlet et bredt sortiment, hvor vi har forsøgt at skabe et udvalg af lingeri, så der gerne skulle være noget for enhver kvinde. Grundlæggende ønsker vi at klæde dig på til at blive den bedste version af dig selv, hvilket du med sikkerhed vil blive iført produkter fra Femilet.

Uanset om du investerer i undertøj eller lingeri, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet, hvor alle kan være med. Tag et kig nærmere ind i vores sortiment, hvis du endnu ikke stiftet bekendtskab med det kendte brand. Hvis du har spørgsmål om størrelse, kvalitet eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte vores kundeservice via enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil vende tilbage.