Størrelser
Farve
Produkter

Freya

Her i vores Freya udsalg finder du et stort udvalg af undertøj i størrelser og modeller til kvinder med en lidt større eller tungere barm. Sortimentet byder blandt andet på nogle super gode basic modeller, men er også altid med på de nyeste trends indenfor branchen.  Alle BH'er fra Freya har et super godt hold og støtte, og er produceret i lækre materialer af god kvalitet.  

Tag et kig på det store sortiment med lækkert lingeri her i vores Freya udsalg og find dine undertøjsfavoritter til attraktive priser.

Freya undertøj på udsalg online

Freya undertøj er trendy og smukt designet lingeri til kvinder med en stor og fyldig barm. Freyas BH'er giver optimal støtte og flot facon i de store skålstørrelser samtidig med, at de er moderigtige.

Freya har hovedsæde i England, hvor der er styr på, hvad europæiske kvinder ønsker, når de skal have nyt undertøj. Alle produkter bliver afprøvet på virkelige kvinder og gennemgår en tilpasnings proces, der varer flere måneder. For resultatet skal være en perfekt pasform samtidig med, at det skal se hamrende godt ud. Og ikke mindst, så bliver de fleste produkter produceret i Europa for kvalitetens skyld.

Vores sortiment med Freya udsalg er lingeri til alle kvinder - særligt kvinder med stor barm er ekstra glade for det anerkendte lingeribrand.

Føl dig smuk, lækker og tilpas med nyt lingeri fra Freya på udsalg

Selvom det er de færreste, der får lov til at se dit undertøj, så kan du sikkert, som så mange andre kvinder, godt lide at klæde dig smukt og lækkert på inderst inde. Undertøj må gerne være flot at se på, men det skal samtidig også være praktisk og behageligt, så det ikke strammer eller på anden måde generer dig i løbet af dagen.

De kriterier opfylder Freya lingeri, som du finder her på siden. Vi har både trusser og BH'er på tilbud fra Freya, og du kan frit kombinere de forskellige styles til skønne sæt med Freya undertøj.

Shop Freya tilbud online

Freya er undertøj og lingeri af god kvalitet, og er dedikeret til at give dig med stor barm en enestående støtte og mode i ét. Freya er flirtende og smukke BH'er i store størrelser fra D til J, der giver dig den støtte, som kvinder med en stor barm behøver.

Har du høje krav til, at din BH skal være både fin og være i en god kvalitet, selv i de store størrelser, så er vores Freya udsalg absolut noget for dig. Vis dine former med stolthed i en flatterende BH, der giver god støtte og pasform til hver eneste BH i sæsonens hotteste trends og farver.

Freya er smukt og fint undertøj med en enestående pasform og perfekt støtte til alle størrelser.

Freya lingeri udsalg for optimal støtte

Har du en stor barm, og er du på udkig efter en flot BH med god støtte og komfort? Så er vores sortiment med Freya udsalg helt sikkert et godt valg for dig. Freya specialiserer sig nemlig i smukt og feminint undertøj til kvinder med større og tungere bryster.

Når du vælger en BH, eller andet lingeri fra vores Freya udsalg, får du undertøj, der er alt andet end kedeligt, da vores sortiment byder på modeller i forskellige farver og materialer. Du kan derfor finde et stort udvalg af undertøj i både en simpel stil til hverdagen og farverige blonder og mønstre til de mere specielle anledninger. Du kan altså finde Freya undertøj på tilbud, som kan bruges til både hverdag og fest, når du handler online her hos Emci.dk.

Trendy Freya lingeri til attraktive priser

Freya udsalg, som du finder her på siden, er synonym med trendy lingeri med en perfekt pasform, og brandets motto er, ”at ingen kender din krop, som du selv gør”. Derfor har Freya altid stor fokus på, at moderne kvinder beriges med trendy og unikt lingeri, hvormed de fremstår forførende og sexet - på trods af form og figur.

Hos Freya er designstilen elegant og sofistikeret med et kreativt touch, og brandet finder inspiration til nye kollektioner af lingeri i de skiftende årstider. Derfor er brandet altid klar med de nyeste trends og tendenser i modebranchen, og Freya lancerer nye kollektioner af lingeri flere gange årligt, som du finder her til nedsatte priser.

Freya er synonym med et stort og mangfoldigt sortiment af lingeri og undertøj, som altid er beriget med et trendy og forførende look. Derudover er brandet kendetegnet ved en snert af elegance, idet brandets produktsortiment kun produceres i lækre tekstiler, som er garant for stor komfort såvel som en unik pasform, der forbliver intakt – vask efter vask.

Når du vælger at investere i undertøj fra vores Freya outlet, er du sikret lingeri, der er i stand til at få det bedste frem i alle kvinder.

Shop Freya udsalg online på Emci.dk

Når du skal have en ny BH eller andet undertøj, kan det være svært at overskue det store udvalg, som der er på markedet. For at gøre det nemmere for dig, har vi her på siden samlet hele vores sortiment af Freya udsalg, som er undertøj til dig med en fyldig og stor barm.

Du kan blandt andet finde basale designs til brug under t-shirten og simple modeller til hverdagen. Leder du efter noget mere farverigt og sprudlende, kan du også finde det her i vores Freya outlet.

Find inspiration til køb af nyt undertøj fra Freya på tilbud her på siden. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du behøver derfor ikke vente mange dage, inden du kan tage dit nye undertøj i brug.