Størrelser
Farve
Mærke

Shop G-strenge på emci.dk

De sensuelle og udfordrende g-strenge kommer i et væld af farver, former og modeller. De har alle det til fælles, at det forreste stykke er formet som et y, og bagstykket udformet som en streng, hvor bredden varierer fra model til model. Derfor er nogle naturligvis tykkere end andre.

Det vil sige, at g-strengen dækker forstykket af nedreregionen, men bagpå går op mellem ballerne og dermed ikke ligger sig på ballerne, som mange andre trussemodeller gør. Med det sagt varierer det også forskelligt, hvor meget stof, trussen ellers består af. Der findes eksempelvis string modellen, som udelukkende består af tyndt blondestof med sømfrie kanter eller en stram op model, som har et opstrammende parti omkring maven.

Her på siden finder du et bredt udvalg af g-strengs trusser til dig, hvor du frit kan vælge mellem et hav af forskellige kvalitetsmærker.

Slip for den ellers tydelige trussekant

Ønsker du at skjule den ellers tydelige trussekant og i stedet fremhæve dine kvindelige former?

G-strengen har siden dens opdagelse i 70’erne været en favorit og på listen over mest populære trusser blandt kvinder verden over. Du har sikkert hørt om den før! Ofte er den en velegnet favorit under tætsiddende tøj, da man slipper for at vise de tydelige trussekanter, som en “almindelig” trusse ellers fremviser.

Hvis du gerne vil undgå den synlige trussekant fuldstændig, bør du overveje farvevalget. Hudfarvet undertøj er eksempelvis mindre synligt end hvidt. Til en klassisk sort, sexet kjole vil det oplagte valg være at vælge en sømløs sort g-streng for at give et perfekt og stilrent look. Dette kan også være med til at fremhæve bagdelen, da g-strengens snit har det med at være mere neutral og diskret end de almindelige klassiske trusser.

Føl dig sexet og forførende

G-strenge er både praktiske og behagelige og samtidig associeret med at være sexet og forførende – både i udtryk, men særdeles også på kvindekroppen! Brug for eksempel et par i neutrale farver med et klassisk snit til hverdag og pift festtøjet op med et par i silke, som består af feminine og elegante blonder, der kan anvendes til de mere festlige lejligheder.

G-strenge overbeviser enhver om et sexet og forførende look, hvor du her på siden finder dem i kvalitetsbevidste materialer og diskrete sygninger samt en optimal bærekomfort, som er garanteret hele dagen. Som prikken over i’et vil en smuk og elegant g-streng give den sidste detalje til din fremtoning. Særligt de modeller som ligger i den lidt frækkere og mere vovede ende af skalaen, kan være med til at gøre dig mere selvsikker og give dig mod på flere nye udfordringer. Iscenesæt dine forførende kurver med et par smukke og komfortable g-strenge til enhver anledning – du bestemmer selv, hvor frækt det skal være!

G-strengens pasform er vigtig!

Ofte ligger en g-streng op til mere lir, end den såkaldte mormor trusse gør. Og som tidligere nævnt undgår du, at den synlige trussekant lægger sig hen over ballen. Med en g-streng vil det ofte også føles som om, at du ingen trusser har på, samtidig med at de giver minimal dækning og maksimal komfort. Tit er snittet omhyggeligt lavet og designet til at forhindre, at trusserne gnaver, hvilket er et plus! For hvem vil ikke gerne have fingrene i et par trusser, der hverken gnaver eller efterlader sig røde mærker?

En g-streng giver alle fordele uden ubehagelighederne, hvor du ikke skal bekymre dig om efterfølgende irritable mærker, hvis bare du benytter dig af den rette størrelse. For trussen kan på sin vis også have den modsatte effekt og skabe kløen og irritation dagen lang, hvis pasformen ikke stemmer overens med din kropsstørrelse. Det betyder, at kanten eksempelvis skraber og skader den følsomme hud i nedreregionen, hvis trussen især sidder for stramt eller har kantede syninger. Dette kan i sidste ende sprede bakterier til underlivet. Med det sagt er det vigtigt, at du forinden investeringen i en eller flere g-strenge sørger for at undersøge, hvilken størrelse og model der egner sig bedste til dig og din krop – særligt for at undgå de uvedkommende bakterier.

Vi har hos EMCI.dk samlet et bredt sortiment af g-strenge i forskellige varianter og størrelser. Vi stræber efter at skabe et sortiment, hvor enhver kvinde kan finde sine favoritter – uanset højde og drøjde. Chancen for at du vil finde det du søger, er derfor relativ stor, og vi står som altid klar til hjælpe, hvis mulige spørgsmål skulle dukke op undervejs.