Størrelser
Farve
Produkter

Shop Hunkemöller BH’er på emci.dk

En Hunkemöller bh er til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet. Du kan derfor altid forvente at få en bh i et eksklusivt design og i skønne materialer, når du vælger en model fra Hunkemöller. Det europæiske undertøjsmærke har siden deres etablering tilbage i 1886 været mange kvinders foretrukne undertøjsvalg – og det er ikke uden grund. Særligt yngre kvinder går ikke udenom Hunkemöller, når de skal forkæle sig selv med nyt lingeri.

Vi har her på siden samlet hele vores store udvalg af Hunkemöller bh´er, så du behøver kun at lede et sted, hvis du er på udkig efter den perfekte model.

Find din nye favorit bh fra Hunkemöller

Med et specialiseret team dedikerer Hunkemöller deres tiltro til de dygtige designere, som hver dag arbejder på at skabe produkter til enhver kvinde. Du finder derfor altid feminine kollektioner, hvor udvalget blandt andet består af bh’er til enhver situation, anledning eller sæson.

I vores store udvalg af bh’er kan du finde og vælge, netop det du søger i højeste kvalitet, som passer til netop dig og din smag. Uanset hvilken kollektion du vælger, så vil du altid kunne finde produkter fra Hunkemöller i enhver pasform og snit, som fremhæver de kvindelige silhuetter på bedste vis.

Løbende lancerer det europæiske brand nye lingerikollektioner, sportskollektioner, nattøjskollektioner samt badetøjskollektioner, hvor der altid er garanteret et bredt sortiment af smukke og komfortable bh’er, som er designet med udgangspunkt i de seneste trends og tendenser indenfor modeverdenen. Dette giver dig mulighed for at vælge netop det produkt, der egner sig bedst til dig og din krop, som på bedste vis understreger din femininitet, uanset din personlige stil og smag.

Bh´er til enhver anledning

Hunkemöller producerer bh´er i massevis i højeste kvalitet, som passer til enhver anledning. Du kan i sortimentet finde alt fra behagelige push-up bh´er til braletter, bh´er med og uden bøjler eller stropper, maximizers, minimizers, amme- og sports bh´er samt massevis af andre modeller. Har du brug for ekstra støtte og fasthed under brysterne vil den klassiske bøjle bh klart være det bedste valg, fordi denne type af bh giver god komfort til både kvinder med store og små barme. Hvis du derimod er på udkig efter noget, der kan omfavne dit brysts naturlige form, bør du hellere investere i en bh uden bøjle.

Du finder Hunkemöllers bh´er i flere forskellige farver, modeller og designs hos os. Hvad end du er til bh´er med eller uden blonder, mønstret eller enkle ensfarvet, så vil du med garanti kunne finde noget, der afspejler dig og din personlighed, samt en bh der passer til netop den anledning du søger til.

Bh’ens dimensioner er vigtige!

Når du investerer i en ny bh, er det vigtigt, at bh’ens dimensioner stemmer overens med resten af din figur, da det har indflydelse på, hvordan den vil sidde resten af dagen. En bh hjælper ikke blot med at se godt ud, men kan til tider være nærmest som en rigtig god ven, der altid er der for en – hvis bare den er velsiddende og komfortabel. Ingen ønsker en bh der kradser, klemmer eller på sin vis føles forkert og ubehagelig, da dette kan få os i dårligt humør.

Men faktisk benytter 80% af alle kvinder den forkerte bh-størrelse, desværre. Af den grund er det derfor vigtigt, at bh’ens dimensioner passer helt rigtigt. Det vil sige, at hverken omkreds, skål og stropper må være for stramme eller løse, store eller små. Hunkemöller har gjort det nemt for enhver kvinde at finde den rette størrelse ved at producere bh’er i størrelser fra 65 til 100 i omkreds og AA-skål til H-skål. Så leder du efter din første bh eller blot ønsker fornyelse til lingeriskuffen, skal du ikke være nervøs. For med deres mange års erfaring ved Hunkemöller, hvad det vil sige at skabe velsiddende bh’er til kvinder i aller højeste kvalitet.

Stort udvalg af Hunkemöller bh´er online

Her hos EMCI.dk har du rig mulighed for at finde, netop den bh du søger til enhver anledning. Vores sortiment er nøje udvalgt efter tidens trends og tendenser, hvilket gerne skulle gøre, at der altid vil være én eller flere ting, som falder i din smag – uanset alder og størrelse. Du kan her få fingrene i bh´er i forskellige former og farver, hvor vi med sikkerhed kan sige på forhånd, at de basale farver såsom sort og hvid altid er til at finde i vores sortiment, ellers vil farverne tilpasse sig fra sæson til sæson.

Den perfekte måde at forkæle sig selv på er at shoppe nyt undertøj og lingeri, hvor vores udvalg fra Hunkemöller her egner sig godt. Har du forelsket dig i en eller flere styles, handler det bare om at få det bestilt hjem, så du allerede nu kan glæde dig til at hoppe i dit nye lingeri. Vi har ofte det meste på lager, og kan levere din ordre hurtigst muligt efter bestilling. Skulle du have eventuelle spørgsmål om specifikke produkter, størrelser eller andet, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil svare tilbage – nemmere bliver det ikke at shoppe lingeri online.