Hunkemöller

Lækkert lingeri fra Hunkemöller
Størrelser
Farve
Produkter

Shop Hunkemöller på emci.dk

Hunkemöller har siden deres begyndelse været kendte for deres luksuriøse lingeri og loungewear, som alt sammen har et moderne design og en feminin kant. Særligt yngre kvinder har taget det anerkende undertøjsmærke til sig, som også i dag er manges foretrukne valg, når det kommer til undertøj.

Hos EMCI.dk er vi stolte af at have Hunkemöllers stilrene og luksuriøse lingeri som en del af vores sortiment. Vi har samlet hele det store udvalg et sted, nemlig her på siden. Du behøver derfor ikke lede andre steder, hvis du er på jagt efter nyt undertøj fra det populære brand.

Om Hunkemöller

En fabrik i Amsterdam blev startskuddet for det europæiske lingeribrand, som siden begyndelsen blot har vokset sig større og større. I 1886 blev brandet etableret af Wilhelm Hunkemöller og hans kone Josephina Lexis, hvor fokus lå på at fremstille enestående korsetter til den moderne kvinde. Allerede i de efterfølgende år åbnede parret filialer i både Amsterdam, Rotterdam og Utrecht.

Omkring 1970’erne tog Hunkemöllers succes for alvor fart, og undertøjsvirksomheden voksede sig ud fra den hollandske grænse, hvilket resulterede i, at der blev åbnet endnu flere butikker i både Holland og Belgien. Siden har Hunkemöller været et verdensomspændende brand blandt kvinder over hele verden.

De mange kollektioner der med årene er blevet designet og fremstillet til kvinder, omfatter forskellige typer undertøj og lingeri samt nattøj, sportstøj og strømper. De er desuden i årenes løb også særligt blevet anerkendt for deres shapewear kollektion, som støtter kroppen og korrigerer den kvindelige figur. I årenes løb har den hollandske lingeriproducent bestræbt sig efter løbende at opdatere og relancere deres kollektioner, hvor udgangspunktet har været at følge de seneste trends og tendenser i modebranchen. De har derfor desuden også produceret innovative produkter såsom tshirts bh’er, komfortable bh’er med gel og selvklæbende puder, som giver en funktionel push-up effekt til enhver kvinde. Oveni det er virksomheden særligt kendt for at tilbyde funktionelt undertøj med en komfortabel pasform til overkommelige og budget venlige priser, så enhver har mulighed for at være med.

Hunkemöllers store succes har gjort, at de i dag er en af verdens førende lingeribrands, som har over 900 butikker på verdensplan, fordelt over 19 lande i Europa. Heriblandt Tyskland, Frankrig, Spanien, Belgien, Østrig og Sverige samt massevis af andre.

Specialiseret undertøj fra Europa

Som en af de største undertøj og lingeri specialister i Europa, ligger Hunkemöller højt på listen. Med kollektioner der er designet af eget designteam, og produkter der forinden salget testes for at sikre god kvalitet og pasform, kan vi garantere, at du med Hunkemöller får undertøj i høj kvalitet.

Det europæiske brand arbejder konstant på at udvikle og skabe nye produkter, hvor pris og kvalitet går i ét med hinanden. Målet for dem er at skabe den såkaldte premium-følelse. De er med fra start, hvor processen påbegyndes, til de færdige resultater er leveret ud til hver enkel butik. Dermed sørger de for, at de fastsatte krav opfyldes og hvert enkelt trin følges til punkt og prikke. Dette er med til at skabe en fortrolighed mellem brandet og kunderne. Udgangspunktet er altid, at hver enkel kollektion skal være en hyldest til dig og din krop, fordi vi alle fortjener det bedste – derfor er Hunkemöller noget for alle, samt noget din krop vil elske dig for.

Populært undertøj og lingeri

Med produkter fra det lækre lingerimærke, Hunkemöller, kan du vælge mellem et væld af kollektioner, som passer til enhver kvindekrop uanset alder samt personlig stil. Samtlige produkter fra Hunkemöller er designet ud fra kunders ønske om komfort, hvad end det gælder praktisk eller funktionelt lingeri til hverdagens gøremål, eller elegant og forførende lingeri til næste gang du skal imponere samt særlige anledninger.

Du vil altid kunne finde inspiration blandt de nyskabende og feminine styles, som bærer præg af de nyeste trends indenfor den internationale modeverden. Du kan vælge mellem mange forskellige produktkategorier og modeller, hvor hver eneste kollektion er designet af virksomhedens eget designteam, som nøje udvælger materialer, der sikrer et smukt design, behagelig pasform og lang holdbarhed. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du med sikkerhed finde en favorit i vores store udvalg. Du er altid garanteret en oplevelse af kvalitet, som får dig til at stråle af skønhed, samtidig med at du føler dig tilpas i kroppen – der er ikke noget at sige til, at Hunkemöller er en favorit blandt kvinder verden over.

Lingeri og undertøj til alle kvinder

Uanset hvem du skal forkæle, om det er dig selv eller en af dine nærmeste, så vil du med Hunkemöller aldrig blive skuffet over det store udvalg, som imødekommer enhver kvindes behov. Det er lækkert og funktionelt lingeri, som kan bæres af enhver kvinde, der har behov for at klæde sig både feminint, komfortabelt og moderigtigt på.

Hunkemöller ønsker at inspirere kvinder til at vælge deres egen personlige stil. Lad dig derfor inspirere af deres kollektioner bestående af sæsonaktuelt lingeri eller vælg en klassisk og tidløs kollektion fra Hunkemöller, som komplementerer kvindekroppen på bedste vis. Hvad end du leder efter, så finder du altid toppe og underdele i den perfekte størrelse samt rette materialer fra den europæiske undertøjsspecialist, Hunkemöller.

Køb Hunkemöller online hos EMCI.dk

Hunkemöller er værd at kigge nærmere på, hvis du trænger til nyt, smukt og bæredygtigt undertøj. Vi har her på siden gjort det relativt let for dig at finde både de nyeste og klassiske designs fra Hunkemöller, da vi har samlet det store udvalg ét sted.

Du kan hos os bestille dit nye lingeri døgnets 24 timer, hvilket gør det let for dig at handle hos os. Du kan shoppe i fred og ro, lige når det passer dig, og vi står klar til at få din ordre afsendt så hurtigt som muligt. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi vil stå klar til at hjælpe og hurtigst muligt besvare din henvendelse.