Størrelser
Farve
Produkter

Shop JBS på Emci.dk

Med en specialiseret viden på omkring 80 år, er JBS et af de førende brands inden for undertøj, strømper og loungewear til kvinder, der sætter pris kvalitet fra inderst til yderst. I dag er JBS Danmarks største producent af undertøj – sådan har det været siden 1939, hvor stifteren af JBS satte disse ambitioner. Deres målsætning har fra dag ét været, at det du har på aller inderst skal være rart og behageligt at have på, og samtidig passe til din egen personlige stil, hvor pasform, kvalitet og individualitet er kerneværdien i deres produktion, hvilket både kan mærkes og ses i det brede sortiment.

Kollektionerne er produceret i de lækreste materialer, og er dermed indbegrebet af smart og behageligt undertøj og loungewear til kvinder. Til alle items benytter JBS sig af de bedste materialer, hvor komfort og tilpashed er essentielt.

Her hos EMCI.dk har vi samlet et bredt udvalg af produkter fra de forskellige kollektioner, som består af dansk design efterfulgt af den nordiske levemåde. Så er du på udkig efter lækkert undertøj, nattøj eller loungwear er du landet det helt rigtige sted, hvor du med sikkerhed vil finde dine nye favoritter fra JBS i blandt vores store sortiment.  

Minimalistisk og bæredygtigt undertøj til kvinder fra JBS

Som et særligt kendetegn er JBS inspireret af nordisk design og arkitektur, som tager udgangspunkt i den danske minimalisme. Samtidig refererer kollektionerne til den danske indgangsvinkel til miljø og bæredygtighed, hvor logoet særligt understreger det rene og minimalistiske over deres produkter.

JBS designer og fremstiller tøj i de bedste kvaliteter med komfort for øje, hvor vi her på siden har samlet er bredt sortiment af klassisk minimalistisk undertøj og lingeri fra det danske brand.

Kollektionerne afspejler særligt dansk hygge, som er en del af danskernes syn på hverdagen. Alle items er garanteret høj kvalitet og i bedste materialer, som er produceret efter bæredygtige og klimavenlige pricipper. Oveni det er alt lingeri tilsat bomuldsfibre for at forlænge produkternes levetid, som er 100 % økologisk. Det anvendte bambusmateriale er unikt, da det er bestående af nøje afmålt blanding af bambus, økologisk bomuld og elastan, som på ingen måde kan sammenlignes med andre lingerikvaliteter.

Elastanen giver det perfekte stræk, hvor bambusen gør produkterne bløde samt skaber temperaturregulerende funktioner. Den ekstraordinære bæredygtige blanding af uld, bambus og silke giver et mere funktionelt og ekstra blødt produkt, samtidig med at det er kradsfrit. Den økologisk fremstillede bomuld er lavet af langstablede bomuldsfibre, så du ikke så ofte behøver at udskifte dit undertøj. Desuden kræver det mindre vand til eksempelvis vask, og sætter derfor et væsentligt mindre aftryk på naturen.

JBS’s anvendte uld kommer fra økologisk opdrættede får, der ikke har været udsat får mulesing, hvor ulden efterfølgende hverken er blevet udsat for kemiske stoffer såsom blegemiddel eller andet. Så nyd dit nye undertøj med god samvittighed! Da alle varer samtidig er OEKO-TEX certificerede og de seneste nyheder FSC certificerede. Emballagen dit undertøj kommer i, vil også altid bestå af enten 100 % genanvendt plast eller FSC certificeret pap.

JBS undertøj af bedste kvalitet

Ved første øjekast samt berøring kan du med det samme mærke, at der er tale om høj kvalitet og omtanke bag designet, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med JBS’s værdier. Deres vædier består af komfort, kvalitet, individualitet og innovation, hvor kendetegnet særligt er produkter af høj kvalitet. Så vil du føle dig velklædt og tilpas fra inderst til yderst i behageligt og klassisk undertøj, er JBS klart det rigtige valg for netop dig.

Med undertøj fra det danske brand vil du opnå følelsen af elegance og tilpashed dagen lang, hvor du er sikker på, at du får produkter, der både stil- og kvalitetsmæssigt lever op til kriterierne om, at dit undertøj skal holde mange år frem. Har du først prøvet en eller flere produkter i de klassiske og stilrene designs, er det svært at skifte til et andet lingeri brand, da kvaliteten overgår det meste. Samtidig med at det sidder som det skal, og giver plads, hvor det skal.

Her på siden finder du et bredt udvalg af aktuelle modeller, hvor du frit kan mixe og matche dine favorit styles. Det er nu på tide, at du på egen krop får oplevet den helt unikke kvalitet af JBS’s produkter.

Køb JBS hos Emci.dk

Vi har hos Emci.dk samlet et bredt sortiment, hvor vi har forsøgt at skabe et udvalg af lingeri, så der gerne skulle være noget for enhver kvinde. Grundlæggende ønsker vi at klæde dig på til at blive den bedste version af dig selv, hvilket du med sikkerhed vil blive iført produkter fra JBS. Uanset om du investerer i undertøj og lingeri, nattøj eller t-hirts er du sikker på, at du til rimelige priser får produkter af høj kvalitet, hvor alle kan være med.

Tag et kig nærmere ind i vores sortiment som du finder her på siden, hvis du endnu ikke har prøvet lingeri fra det danske brand. Så er det bestemt på tide, at du giver dig selv den særlige luksus.

Hvis du har spørgsmål til størrelse, kvalitet eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte vores kundeservice via enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt i løbet af ugens hverdage vil vende tilbage.