Størrelser
Farve
Produkter

Shop Marie Jo undertøj på emci.dk

“At forme kvindernes krop og sind”. Siden begyndelsen, hvor Marie Jo i 1919 blev etableret af det det belgiske mærke Van De Velde, har de fokuseret på at udvikle sig samt vokse sig større – og det har de i den grad formået. Hvad angår, figur og mode tilbyder Marie Jo derfor kun det bedste af det bedste, når det kommer til lingeri.

Det populære brand glæder sig hver gang til at lancere deres produkter, hvor fokus er at tage fremtidens udfordringer op, som selvfølelig vil sætte sit præg på lingeriet. Det eksklusive mærke har fokus på pasform, lækre materialer, bløde blonder og moderigtige farver, hvor de ønsker at give enhver kvinde følelsen af velvære. Helt ind til det inderste, danner Marie Jo rammen for det perfekte med den enestående bærekomfort og de eksklusive materialer. De luksuriøse, fantastiske og personlige undertøjsdele vil altså være med til at forbedre kvinders selvbillede.

Moderne og unikt lingeri

Hvis du, som enhver anden kvinde, søger luksus til din lingeriskuffe, vil Marie Jo være det helt rigtige og oplagte valg. Brandet designer utrolig lækkert lingeri med flotte farver, feminine udskæringer og interessante former både med og uden blonder.

Læg mærke til de flotte og unikke detaljer, som hver enkelt item bærer på. Hvor der er kræset om detaljerne helt ned til det mindste, hvor selv stropperne på enkelte bh’er har en flot udformning i form af broderi eller blonder. Marie Jo producerer også frækt, diskret og mere sensuelt opmærksomhedskrævende lingeri, som henvender sig til de helt særlige anledninger. Oveni det kan du også finde modeller med aftagelige og regulerbare stropper, som er helt perfekte til toppe eller festkjoler.

Marie Jo’s lingeri er…


  1. Elegant

  2. Feminint

  3. Luksuriøst

  4. Designs med egen karakter

  5. Og noget du fortjener!

Lingeri til den kvalitetsbevidste kvinde

Som en af deres kerneværdier, går Marie Jo aldrig på kompromis med kvalitet. Derudover er de kendte for deres smukke lingeri af høj teknisk kvalitet, som giver en perfekt pasform og samtidig har en lang holdbarhed. Det belgiske brand henvender sig særligt til de modebevidste kvinder, som sætter pris på smukt, funktionelt og feminint lingeri, hvor pasformer og materialer er i topklasse. Som en fordel har Marie Jo altid været på forkant, når det gælder lingeriudviklingen, hvor de særligt har lagt fokus på kvalitet og æstetik. Derved har de skabt mange af de ting, som vi tager for givet ved lingeri, såsom matchende sæt, regulerbare stropper foran i stedet for på ryggen og kollektioner med nye og lette materialer.

Det er for Marie Jo vigtigt, at du finder netop det sæt undertøj som tilpasser sig dig og din krop, da dette kan give dig den bedste start på dagen. Med undertøj fra Marie Jo kan du opnå absolut selvforkælelse med lækre materialer, bløde blonder og massevis af moderigtige farver. Af den grund er Marie Jo en del af lingeriskuffen hos kvinder verden over, hvor mange har fundet deres personlige favoritter. Designet er svært at modstå og kollektionerne er både forførende, sexede og giver enhver kvinde følelsen af totalt velvære fra inderst til yderst. Du er med lingeri fra det belgiske mærke sikret at være klædt godt på med komfortabelt undertøj, som er produceret i de bedste materialer, og samtidig fremhæver din krops naturlige former med den rette støtte og det helt rigtige løft.

Få de seneste nyheder indenfor lingerimodebranchen

Marie Jo lancerer løbende nyheder bestående af forskellige lingeri modeller. Her i blandt bh’er og trusser i massevis. Det belgiske brand er til kvinden, der elsker luksus og det nyeste design look, samtidig med at de klassiske modeller skal være i top. Der kommer hele tiden moderigtige nyheder fra Marie Jo i de forskellige sæsoners farver samt sidste nye design, hvor du med sikkerhed vil finde et produkt, som egner sig til netop dig.

Køb Marie Jo online

Her hos EMCI.dk har vi samlet et sortiment af Marie Jo lingeri, hvor du stensikkert vil finde, det du søger. Det er værd at kigge nærmere her på siden, hvis du søger nymoderne smukt undertøj til enhver anledning, hvor komfort er vigtigt.

Vi har samlet et udvalg af forskellige designs, farver og modeller, hvilket medfører, at der gerne skulle være noget for alle. Vi har oveni det gjort det relativ let og overskueligt for dig, da vi på forhånd har udvalgt vores favoritter fra Marie Jo. Så er du på jagt efter nyt undertøj til lingeriskuffen, vil vi mene, at du er landet det helt rette sted.

Gå på opdagelse i de mange smarte og moderigtige produkter her på webshoppen, og forkæl dig selv eller en du holder af med smukt, nyt lingeri fra Marie Jo. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse – nemmere bliver det ikke at shoppe lingeri online.