Størrelser
Farve
Produkter

Mey

Her i vores Mey udsalg finder du et stort udvalg af lingeri, som er lavet i innovative materialer, som giver dig maksimal velvære. Med undertøj fra Mey er du sikret at få produkter af meget høj kvalitet, som både er blødt, behageligt, har en god komfort og pasform. Derudover får du flot design og et feminint udtryk, når du køber undertøj fra Mey på tilbud.

Hvis du endnu ikke har prøvet Mey undertøj, så kan du her hos Emci.dk spare minimum 10% på alt undertøj fra det anerkendte tyske lingerimærke. Find dine favoritter her på siden og bliv klædt behageligt på inderst inde med undertøj fra Mey.

Førsteklasses kvalitetsundertøj fra Mey på tilbud

Hos Mey lægger de især vægt på førsteklasses kvalitet. De udsøgte produkter er kvalitetsmæssigt forarbejdet, hvilket betyder, at trusser, BH'er og undertrøjer forener funktionalitet og et tiltalende design. Der arbejdes konstant på forbedringer af de fremragende egenskaber, der gør, at undertøjet er behageligt at have på. Firmaet udvikler derfor hele tiden nye materialer, så du altid er sikret undertøj af særlig høj kvalitet, når du køber Mey lingeri på tilbud.

Med Mey lingeri kan du føle velvære hele vejen igennem. For der er ikke noget, der kommer tættere på din hud end dit undertøj. Med de gode kvalitetsmaterialer, som der altid bliver brugt i alle deres styles, er du sikret en følelse af velvære og komfort, hver gang du ifører dig undertøj fra Mey.

Bæredygtigt undertøj på tilbud fra Mey

Mey blev grundlagt i Tyskland i 1928 af Franz Mey. Kendetegnet ved Mey undertøj er innovativt design, hvor bæredygtighed spiller en stor rolle gennem hele design- og produktionsprocessen. Derudover har Mey stor fokus på at være innovative og nytænkende. Dette betyder, at når du vælger undertøj fra Mey, får du et lækkert produkt med fantastiske egenskaber og i fantastiske kvalitetsmaterialer, som din krop vil elske.

Mey er den første leverandør af undertøj, der er certificeret med bluesign®, hvilket betyder, at mærket står for bæredygtig tekstilproduktion. De fjerner skadelige stoffer lige fra dyrkning af bomuld i fremstillingsprocessen, samt sætter og kontrollerer standarder for miljøvenlig og sikker produktion. Ligeledes har Mey et recycling system på bøjler, der returneres og klargøres på et beskyttet værksted til genanvendelse.

Meys produkter holder i kvaliteten, og selv efter mange vaske vil undertøjet bibeholde dets farve og facon, så kvalitet betaler sig. Når du køber undertøj fra Mey på tilbud, får du virkelig kvalitet for pengene.

Mey outlet – kvalitet i særklasse

Det nytænkende og innovative tyske brand Mey tager også højde for, at der benyttes gode kvalitetsmaterialer. Undertøj er trods alt det, som vi bærer tættest ind på kroppen, så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten, når du køber lingeri? Når du køber undertøj her fra vores Mey outlet, er du sikret høj kvalitet fra start til slut. Du er garanteret undertøj i lækre materialer, samtidig med at du er sikker på, at pasformen er gennemtænkt, før den er kørt gennem produktionen. Med undertøj fra Mey er du sikret en behagelig komfort hver gang.

Mey kvaliteter er peruviansk bomuld, viscose, microfiber, modal, uld/silke kombination og uld/viscose kombination.
Lingeriet er lavet i åndbar mikrofiber og spacer materialer med mange fine detaljer, og så er det samtidig meget behageligt at have på.

Tysk lingeri fra Mey på udsalg

Hvem elsker ikke blødt og behageligt undertøj i god pasform og komfort? Det er vist de færreste kvinder, der her vil svare nej.

Med produkter fra det tyske lingerimærke Mey, får du undertøj af god kvalitet, som du vil elske at bære inderst inde på huden. Mey er meget innovativ og udvikler hele tiden på pasformer og kvaliteter, så komforten hele tiden er af rigtig god standard. Undertøjet holder dets farve og facon og fylder ikke noget under tøjet. Den glatte overflade gør, at undertrøjen kan glide på blusen, så den ikke laver folder, når du har den på. Mey bomulds produkter er af en lækker kvalitet, der holder pasformen og findes i flere varianter såsom blandt andet almindelige toppe og toppe med blonder samt trusser i flere varianter.

Køb dine Mey favoritter på udsalg her på siden og bliv klædt behageligt på inderst inde. Vi leverer til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe, kan få glæde af dit nyindkøbte lingeri fra Mey.