Størrelser
Farve
Produkter

Shop Passionata på emci.dk

Det franske lingeri brand, Passionata, blev i 1988 oprettet af det ikoniske Chantelle Group - og er i den grad kommet for at blive, hvor Passionata selv beskriver deres målgruppe som værende kvinder, der lever livet til fulde. Mærket er særligt kendt for sit feminine, spændende, forførende og sexede design, hvor de har turde gå det skridt længere med deres designs i de forskellige kollektioner. Ofte indgår der smukke romantiske blonder, mønstre eller transparente materialer, hvor de henter inspiration fra store dele af verden samt fra modige og inspirerende kvinder.

Passionatas produkter har en god pasform, og er lavet af bløde, komfortable materialer, hvor de ønsker at fremme den smukke kvindekrop og fremhæve de sensuelle former. Det skønne brand udkommer hvert år med 2 kollektioner, hvor kollektionerne hver gang er fyldt med: selvforkælelse, smukke detaljer og komfort i særklasse. Dette giver dig mulighed for at føle dig godt klædt på fra inderst til yderst - og for at opdage livets mange muligheder.

Smukt, moderne og udfordrende lingeri

Passionata er til dig, der elsker det mere legende og udfordrende udtryk. Til dig der elsker farver og mønstre. Og til dig der søger et godt produkt - til en god pris. Det populære franske brand Passionata stræber efter at skabe produkter til enhver pige eller kvinde, der blot ønsker et smukt og elegant hold på sin barm. Brandet henvender sig derfor særligt til den moderne, stilbevidste kvinde, hvor der er taget højde for god kvalitet kombineret med stil.

Kendetegnet ved Passionata er deres smukke Bh´er og trusser, som er designet til den ungdommelige kvinde - kvinden der blot ønsker et godt produkt, hvor der ikke bliver gået på kompromis med design og kvalitet.

Passionata leverer lingeri fyldt med smukke blonder, farver, former og ikke mindst et væld af beundringsværdige detaljer. Du vil elske at have ethvert Passionata produkt på, uanset om det er til hverdag eller særlige arrangementer, da pasformen altid er upåklagelig og materialerne, der nøje er udvalgt, altid sikrer dig høj komfort og kvalitet. Med en Bh eller et par trusser fra Passionata vil du føle dig velklædt fra inderst til yderst, og mærke hvordan absolut velvære føles. Der er nu dømt luksus til krop og sjæl! Passionata giver dig altså feminint undertøj, der sidder som en drøm, hvor der altid eksperimenteres med spændende og udfordrende looks fra kollektion til kollektion.

Trusser og Bh´er fra Passionata

Der findes intet bedre end et smukt og elegant lingerisæt, hvor den kvindelige figur fremmes. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse blandt vores sortiment af trusser og Bh´er fra Passionata, da deres undertøjs kollektioner ofte bærer præg af et væld af farver, mønstre og former, hvor der med sikkerhed vil være noget for netop dig.

De designer og producerer Bh´er, hvor pasformen er et essentielt element for, at de overhovedet lancerer produktet. Du er derfor sikret at kunne finde den rette model og størrelse, der passer dig og din krop. Det samme gælder deres brede sortiment af trusser i forskellige varianter, hvor de i den grad også byder på en masse forskellige lækkerier. Uanset om du er til det klassiske eller det mere sensuelle og forførende look, så der er noget for enhver smag, når du handler Passionata her hos Emci.dk.

Lingeri i særklasse

Som kvinde er det altid lækkert at iføre sig undertøj og lingeri, der sidder som en drøm, hvor kvaliteten er i særklasse. Passionata har verden over, gennem flere år, produceret og leveret produkter, hvor de efterfølgende har sat spor i flere kvinder, da undertøjet fra det luksuriøse brand er svært at slippe, når først man har fået fingrene i det. Så har du først prøvet bare ét produkt fra det luksuriøse brand, er der ingen vej tilbage, da brandet byder på alt det, enhver kvinde efterspørger. Bløde og behagelige materialer. Lækker pasform. Høj komfort. Og til sidst, farver der holder. Passionata er bare udsøgt kvalitet.

Går du på opdagelse i det brede sortiment af forskellige kollektioner, vil det pludseligt blive svært og uoverskueligt at vælge, da alle deres produkter i høj grad skriger elegance. Du er med sikkerhed garanteret, at du får produkter i materialer, der holder både farve og pasform trods hyppige vaske, hvor komforten som kvaliteten er i hel særklasse.

Passionata har sans for smukke og feminine detaljer

Der er ikke lagt låg på Passionatas målsætning, så snart du ser de mange flotte produkter i unikke designs. Brandet emmer af feminine designs og ikke mindst skønne detaljer. Detaljer, der ofte gør hele forskellen for det perfekte feminine look.

Gennem årene har de haft sans for smukke detaljer, hvor de blandt andet har budt på: smukke udskæringer, blonder i mange spændende varianter, grafiske blonder samt all over-print og transparente materialer for at skabe den sensuelle effekt. Med disse elementer er der noget for enhver kvinde til enhver anledning, uanset om vi snakker brug til under festkjolen, til soveværelset, til weekendopholdet eller til under hverdagens bukser og bluser. Fra det skønne mærke er der alt, hvad du behøver til den perfekt basisgarderobe, hvor de viser, at der i den grad er styr på hver en detalje.

Shop Passionata lingeri hos Emci.dk

Hos Emci.dk har vi samlet et bredt udvalg af fransk lingeri fra Passionata tilhørende de forskellige kollektioner. Så er du på udkig efter eksklusivt og elegant lingeri fra Passionata, er du landet det helt rette sted. Vi opdaterer løbende vores sortiment med sæsonaktuelle styles, der tilpasser sig tidens mode og trends.

Tag et kig her på siden og bliv inspireret af de mange flotte trusser og Bh´er, som du med sikkerhed vil elske at iføre dig. Vi vil hos Emci.dk gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt, hvor du derfor kan bestille fra os døgnets 24 timer, og din ordre vil hurtigst muligt blive afsendt næste dag. Har du spørgsmål til din ordre eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, og vil så godt som muligt hjælpe dig på vej, hvis du har eventuelle spørgsmål vedrørende din ordre eller andet.