Størrelser
Farve
Produkter

Shop PrimaDonna undertøj på emci.dk

PrimaDonna blev grundlagt tilbage i 1865 i Tyskland. Med deres mange års erfaring indenfor lingeri er de derfor en af de mest erfarne indenfor deres branche. PrimaDonna går fra D til H skål, og er produceret med henblik på den lidt tungere barm.

PrimaDonna er ikke bare undertøj til storbarmede kvinder, det er også feminint og smukt lingeri, som tilmed giver en god støtte og har en perfekt pasform. Undertøjet er lavet med perfektion ned til mindste detalje, hvilket også ses på de bløde blonder og de bløde bøjler med specielt beskyttende lag, som alt sammen giver den perfekte pasform til unge kvinder med en lidt større barm.

Om PrimaDonna

Hvorfor skulle det ikke være muligt at få undertøj til kvinder med former i luksuriøse materialer og flot design? PrimaDonna’s svar er: Selvfølgelig skal det være muligt! Siden PrimaDonnas start i 1865, hvor firmaet blev etableret i Tyskland, er det udelukkende gået op ad bakke for det anerkendte brand. De har lige siden været kendt for at producere undertøj og badetøj med perfekte pasformer, særligt til kvinder med en større barm. I dag ejes mærket af et belgisk firma ved navn Van De Velde, hvor feminine korsetter ikke længere er omdrejningspunktet, men derimod smukt lingeri i flot design og materialer, som nøje er gennemgået og kvalitetssikret.

Med undertøj fra PrimaDonna kan du være sikker på at føle dig godt tilpas uanset størrelse og præferencer. Hver sæson tilføjer det tyske mærke nye styles til kollektionen, hvor der ingen tvivl er om, at de tilbyder det sidst nye indenfor eksklusivt lingeri og badetøj. Nogle kollektioner fremstår naturligvis mere klassiske, hvor andre der mod er hentet med inspiration fra franske kostumer og sender en stemning af elegance. Produkter fra disse kollektioner er skræddersyet til at fremhæve dine naturlige kvindelige former på fineste vis, samtidig med at pasformerne har ry for at være blandt branchens bedste.

PrimaDonna sikrer med deres mange års erfaring, at du får ultimativ komfort og udsøgte detaljer, som under produktionen kun fremstilles i de allerbedste materialer. Dette er med til at sikre, at dit senest købte produkt holder det høje niveau selv efter hyppig brug, slid og vask. Derfor er PrimaDonna det perfekte mærke til dig, der gerne vil have lækkert lingeri i de store størrelser, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

En hyldest til de kvindelige former!

Er du en kvinde med større barm, som søger optimal støtte, perfekte pasformer og elegante silhuetter, så er PrimaDonna med sikkerhed noget for dig, da de leverer produkter helt op til J-skål. Produkterne er en hyldest til de feminine former og det perfekte match for kvinder med kurver. De har gennem årtier udviklet produkter af stor ekspertise, hvor der er kræset om detaljerne.

Om du er til hvid eller sort, basic eller mønstret, eller om du foretrækker den ene skål fremfor den anden, kan du med lingeri fra PrimaDonna være sikker på, at der er noget for netop dig. De er leveringsdygtige i lingeri og badetøj til kvinder, med forskellige præferencer, hvor der er noget til alle uanset størrelse. PrimaDonna er altså den perfekte kombination, hvis du søger moderne tidløst lingeri af traditionsrigt håndværk og moderne teknologier.  

PrimaDonna er fuld af muligheder

PrimaDonna har netop gjort det muligt for dig, at du nu frit kan mixe og matche dine yndlingsprodukter fra de forskellige kollektioner, så du ikke hver gang føler dig tvunget til at skulle investere i et sæt, men derimod kan kombinere din favorit bh med dine foretrukne trusser. Det vil sige, at du frit kan sammensætte de forskellige items, hvilket giver dig en vifte af muligheder. Du kan altså skabe dit eget smukke og eksklusive lingeri sæt alt efter, hvilke farver, modeller og designs du alkerbedst syntes om.

Der vil blandt sortimentet være noget for enhver smag, og det er fra nu af op til dig, om du går efter det mere sexede og forførende look eller det mere komfortable og afslappende look. Du kan med fordel mixe flere udtryk og finde netop det look ,der passer dig.

Trendy og moderne lingeri fra PrimaDonna

PrimaDonna har fans verden over, hvilket ikke er uden grund. De arbejder altid på at følge med tidens trends og tendenser, hvor et realistisk samarbejde med de kvindelige kunder er et særdeles vigtigt element, så de dermed kan opfylde alles behov og ønsker. PrimaDonna ønsker blot at skabe de bedste resultater til dig, så du bliver glad og tilfreds med dit køb.

Lingeriudvalget fra PrimaDonna følger altid med trenden og moden, hvor der langt fra er sparet på designet, tværtimod. Grundet tidens trends og tendenser inkluderer udvalget ikke længere kun forskellige slags bh’er og trusser, men er også bestående af for eksempel shapewear og sportswear. Pasformen er altid garanteret godt, hvilket er en af hovedårsagerne til, at kvinder verden over vender tilbage til PrimaDonna igen og igen. Samtidig er de smukke designs, kvaliteten af materialerne samt variationen i kollektionerne selvfølelig også nogle af årsagerne til, at PrimaDonna ligger højt på listen hos kvinder med former og større barm.

Køb primaDonna hos EMCI.dk

Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af, så er PrimaDonna værd at kigge nærmere på. Her hos EMCI.dk har vi gjort det let og overskueligt for dig at finde det nyeste af det nyeste fra det luksuriøse lingeri mærke. Vi har nemlig samlet det store udvalg af både trusser og bh´er her på siden. Vores udvalg af bh’er er særligt bredt, og henvender sig til dig, der står og mangler en ny bh til enhver situation. PrimaDonna er en investering, du ikke vil fortryde, og noget din krop vil elske dig for.

Skulle du have spørgsmål om specifikke produkter eller andet, kan du med fordel kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvedelse. Du har mulighed for at shoppe dit nye lingeri døgnets 24 timer, lige når det passer, og vi vil sørge for at det hurtigst muligt bliver leveret hos dig. Tag et kig nærmere her på siden. Hvad end du søger bh’er eller trusser, så har vi noget for enhver smag til enhver anledning, og der vil med sikkerhed også være noget netop henvendt til dig og din krop.