Størrelser
Farve
Mærke

Shop Shapewear trusser fra kendte brands

Shapewear trusser er de seneste år blevet en fast del af mange kvinders garderobe. Enten til daglig brug eller til særlige anledninger, hvor numsen skal have et ekstra løft.

Du kan bruge trusserne, når du skal have en aften med kæresten, manden eller når du skal på date? Det kan også være til en tøseaften i byen? Brug dine shapewear trusser under en kjole, uden man kan se dem, og så vil du have en numse, som står 100% skarp!

Har du endnu ikke prøvet et par shapewear trusser, så vil vi helt klart anbefale dig at afprøve dem – du vil ikke fortryde det. Vi tør godt love dig, at når du først har afprøvet ”stram op” trusserne, så er det ikke sidste gang, at du vil tage dem i brug.

Om shapewear trusser

Et problemområde for mange kvinder er ofte hofterne, numsen og lårene – men frygt ej, shapewear trusserne er din redning! Du har nu mulighed for at finde forskellige varianter af det opstrammende shapewear undertøj, hvis fokus ligger på disse områder af kroppen, i utallige former, farver og modeller. Overordnet set er shapewear produkter, også kaldet “stram op” undertøj, produkter som slanker og fremhæver de kvindelige former, hvor du dagen lang føler dig behagligt klædt på inderst inde. Shapewear skaber en fantastisk opstrammende effekt, og fremtryller den sanselige og feminine silhuet frem.  

Shapewear trusserne fås i en lang række varianter, som opstrammer forskellige dele af den nedre region. Du kan eksempelvis få et par, som har en høj talje med blød afrunding, hvilket opstrammer hoften og nedre del af maven.
Nu kan du med ro i maven hoppe i en tætsiddende kjole og føle dig lækker og tilpas til enhver lejlighed.

Shapewear trusser med opstrammende effekt

Selvom shapewear er et stram op produkt, betyder det ikke, at det ikke af bløde komfortable materialer, tværtimod. Shapewear er af stærke materialer, der som tidligere nævnt går ind og opstrammer kroppen, men ikke på en ubehagelig måde. Når du skal finde dig et par nye shapewear trusser, er det vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen. Ofte vil man måske gå en størrelse op, da de synes små og dermed ukomfortable. Men det er nu meget enkelt og simpelt, for du skal faktisk bare benytte dig af samme størrelse som dit øvrige undertøj. Hvis du husker dette, vil shapewear på ingen måde være ubehageligt at have på, og du vil føle dig tilpas hele dagen.

Selvom shapewear er af strammematerialer, findes der stadig et bredt udvalg af klassiske, men også smukke og elegante modeller med detaljer af blonder, farver og mønstre. Du vil altid kunne finde basic modeller, hvor der indimellem vil komme nye opdaterede modeller tilpasset tidens mode og trends.  

3 tips til øjeblikkelig kontrol og komfort

Hvis du, som mange andre kvinder, ønsker at markere din talje eller glatte dine hofter ud, er vores sortiment af shapewear trusser det rette sted at søge. Det er vores mål at gøre det så let for dig som muligt at finde den rette model, der for dig føles perfekt og som syet til din krop. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af 3 forskellige modeller, som gerne skulle skabe følelsen af velvære og et fantastisk look.  

  1. Udglatning – Udglatningstrussen er ofte fremstillet i skinnende og udglattende letvægtsmaterialer, hvor effekten af god komfort spiller en særdeles vigtig rolle. Modellen er med til at give dig en flad mave og glatte sider samt ellers fremhæve dine smukke kvindelige former. Trussen er derfor ideel under ethvert sæt tøj.

  2. Opstramning – Opstramningstrussen egner sig til enhver anledning. Både til hverdag og til mere særlige lejligheder. Trussen strammer med dens pasform din mave og hofter op, samt former på behagelig vis din silhuet i komfortabelt stof uden sømme. Du er derfor sikret et fast underlag for alt dit tøj.

  3. Modellering – Modelleringstrussen er ideel, hvis du søger et par shapewear trusser, hvor trussekanten forsvinder under et hvilket som helst tøjvalg. Trussen giver med dens høje ligning ultimativ fast kontrol, og modellerer din mave og dine hofter, hvilket iscenesætter din feminine kvindelige figur med et silkeagtigt glat look.

Sådan vasker du dine shapewear trusser

Som alt dit øvrige undertøj er det vigtigt, at du behandler dine shapewear trusser ordentligt, så de hverken mister form eller facon. Der vil altid medfølge en vaskeanvisning til dit shapewear, som er vigtig, at du følger nøje. Hvis ikke du gør det, vil reklamationsretten forsvinde.
Det er altid en god ide at bruge skåne vask, når du vasker dine trusser, særligt hvis de er fremstillet af finere materialer og indeholder elastik. Hvis elastikken vaskes i for høj varme, vil den springe og ikke have samme effekt på din krop som før. Husk også ikke at vaske det for varmt, hvis dit lingeri vaskes hånden. Vasker du dit shapewear i maskine, bør du anvende en vaskepose for at skåne det bedst muligt.

På nogle shapewear trusser vil der være en lille silikone kant, som hjælper med at holde dem oppe i taljen. Anvend derfor ikke creme på kroppen, der hvor trusserne skal sidde, da cremen sætter sig i silikonen og dermed vil glide rundt på kroppen, i stedet for at sidde fast som den skal.