Størrelser
Farve
Produkter

Kæmpe udvalg af Sloggi på emci.dk

Sloggi er en del af brandet triumph, hvor sammenhængen mellem disse to brands er ubemærkelig. Begge undertøjs mærker er særligt kendte for deres høje kvalitet, gode behagelige pasforme og luksuriøse designs, hvor Sloggis fokus punkt er enkle designs, neutrale farver og en behagelig pasform. Dette medfører, at du til hver en tid vil føle dig smuk og sexet i Sloggi lingeri, da det tilpasser sig efter din krop ligegyldigt, hvordan du bevæger dig.

Dyk ned i vores brede sortiment fra Sloggi, som du finder her på siden, og lad dig inspirere af de kendte klassikere eller bliv fristet af de nyeste kollektioner fra det anerkendte brand.

Sloggi har noget for enhver smag

Sloggi undertøj er særdeles kendt for den gode pasform, hvor vi hos EMCI.dk har valgt at lagerføre et bredt sortiment, hvor der findes et hav af modeller særligt henvendt til piger og yngre kvinder. Fælles for alle Sloggis produkter er, at det alt sammen tåler maskinvask, samtidig med at det holder pasformen og forbliver rene. Det brede sortiment gør samtidig, at der både findes basic trusser i modal eller bomuld, men også et varieret udvalg af bh’er, som findes med og uden bøjle. Så er du på udkig efter basic lingeri, som både henvender sig hverdag og fest, så er du kommet til det rette sted. Du har nu mulighed for at vælge mellem mange lingerivarianter, så du netop kan få den model der passer din kropsform bedst.

Sloggi double comfort – Denne lækre serie er fremstillet i det blødeste og fineste bomuld, hvor du kan vælge mellem double comfort shorts, double comfort tai trusse eller double comfort maxi trusse. Disse modeller har det til fælles, at de er bestående af en bred elastikkant for oven, hvilket er utroligt behageligt at bære, fremfor det havde været en tynd elastik. Farverne består af neutrale basis farver såsom sort, hvis og hudfarvet, hvilket sikrer, at der er noget for enhver. De perfekte pasformer og materiale af 95% bomuld gør double comfort serien attraktiv blandt kvinder i alle aldre. Når først du har prøvet trusserne en gang, bliver det svært at give slip.

Sloggi evernew – Denne lingeriserie henvender sig til dig, der søger velbehag og komfort. Som mange af sloggis kollektioner er produkterne produceret af 95% bomuld, hvor stoffet dog er lidt tyndere end double comfort serien. Du får her en dejlig pasform med fine blanke flader, der på ingen måde giver pilling effekt. Kvaliteten er samtidig fast og slidstærk, som gør, at du over længere tid kan have glæde af bh’en eller trusserne fra Sloggi, selvom de ofte udsættes for vask. Blandt trussemodellerne kan du vælge mellem tai, hipsters, midi og maxi, hvor der er overordnet set er taget udgangspunkt i basic farverne sort, hvid og hudfarvet. Dette gør designet minimalistisk og tidsløst, så du til hver en tid vil føle dig moderne og stilet.

Sloggi sømløse – Sømløse trusser er et must i enhver moderne kvindes garderobe. Denne form for trusser er både lette, bløde og velsiddende, samtidig med at de skjuler den ellers tydelige trussekant. De sømløse trusser fra Sloggi findes både som g-streng, tai, hipsters og shorts, hvor hvert enkelt produkt vil være uden syninger og nogen form for søm, som strammer ind og skærer midt på ballen. Samtidig vil de sømløse trusser forme sig efter dine former, hvilket giver et neutralt og naturligt look. Derfor er de et must-have i garderoben, særligt til under en tætsiddende kjole, eller hvis du blot ønsker at føle velbehag i hverdagen.

Sloggi zero model – Sloggi zero modellerne giver dig støtte uden at tvinge kroppen til at tage imod hjælpen, da produkterne lægger sig blødt ind til kroppen og tilpasser sig dine former. Ligesom de sømløse trusser er disse også uden sømme, hvilket gør dem usynlige under tøjet, oveni du får fuld bevægelsesfrihed grundet de fantastiske materialer. I sortimentet finder du produkter, som er fremstillet af 75% modal og 25% elastan, som er lette og behagelige materialer. Zero modellerne tager som Sloggis mange andre produkter også udgangspunkt i basic farverne sort, hvid og hudfarvet, hvor der findes et hav af forskellige former og størrelser.

Alle Sloggi zero modeller har miljømærket OEKO-TEX. Og hvad betyder det så? Det er en række certificeringer og mærkningsordninger, som bruges inden for produktion af tekstiler og dækker over ordene “tiltro til tekstiler”. Overordnet set betyder det, at produktet vil være fremstillet under bæredygtig produktion og testet for forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Forkæl dig selv med undertøj fra Sloggi

Sloggi undertøj er den ultimative selvforkælelse, da du her får blødt og bekvemt undertøj til enhver anledning. Det bløde og behagelige sensitive touch materiale er åndbart, sidder som en drøm og der er ingen ubehagelige etiketter, der irriterer huden. Samtidig finder du nok ikke en bedre pasform fra noget andet mærke på markedet, da Sloggi lingeri smyger sig om din krop og føles blød imod din hud.

Du kan nu bevæge dig frit som du vil uden bekymringer om syninger eller kanter, der vil genere dig. Mærk, hvordan velvære føles fra inderst til yderst, og drop dit lingeri som strammer og giver din krop mærker. Invester i stedet for i Sloggi, hvor du dagen lang vil føle dig fri, let og veltilpas. Sloggi er altså lingeri, som er ideelt til brug under et par stramme jeans eller en tætsiddende kjole, hvor produktet nærmest vil føles usynligt. Du får med Sloggi undertøj selvforkælelse på højeste plan samt produkter i bedste kvalitet.

Sådan vasker du dit Sloggi undertøj

Sloggi Det varierer en del med hensyn til, hvordan du vasker dit sloggi undertøj, samt hvad produktet kan tåle, da materialerne og fibrene er forskellige og tåler forskellige temperaturer. Det er vigtigt, at du altid følger den vedlagte vaskeanvisning, da dit lingeri på den måde vil holde pasformen og kvaliteten bedst muligt. Hvis ikke du følger denne, vil din retur- og reklamationsret også forsvinde.

Sloggi zero anbefales at blive vasket på 40 grader, hvilket er den maksimale temperatur, serien kan holde til. Hvis produkter fra zero serien vaskes for varmt, vil elastikken blive slap og efterfølgende springe.

Vi anbefaler, som vaskeanvisningen appellerer til, at du vasker Sloggi evernew på 60 grader. Sloggi double comfort er fremstillet af 95% bomuld, hvilket medfører, at produkterne tåler at blive vasket på helt op til 95 grader. Vi mener dog, at 60 grader er rigeligt, da dette skåner dit undertøj bedst muligt.