Størrelser
Farve
Mærke

Shop stropløse BH’er på emci.dk

Føl til tilpas fra inderst til yderst med en stropløs Bh, også kaldet en selvsiddende bh. En Bh uden stropper er ideel at have i sin garderobe til hverdag og fest, da den til tider kan være rigtig nyttig. Den er optimal, hvis du står og mangler en Bh til stropløse toppe og kjoler eller en overdel med dyb udskæring på ryggen, hvor stropperne fra din Bh ikke må være synlige. For der er intet mere irriterende end Bh stropper, der er synlige og dermed irriterer under stropløse overdele.

De stropløse Bh’er byder ofte på et hav af modeller i forskellige designs, som tilføjer et ekstraordinært look, hvor din barm med sikkerhed får den støtte den har brug for. Som kvinde med en stor barm har man brug for hjælp og støtte til at holde styr på brysterne, hvilket efterlader en hel del yngre kvinder med tvivl om, om man kan bruge en stropløs Bh. Og svaret er ja! Det kan man sagtens, hvis bare man finder den rette størrelse og model. Dette gør, at der er noget til enhver kvindekrop, uanset om du har en stor eller en lille barm. Med en stropløs Bh vil du komme til at se fantastisk ud, uden at du vil gå på kompromis kvalitet og komfort.

Vi har hos EMCI.dk samlet et bredt sortiment af stropløse Bh’er til unge piger og kvinder, hvor du vil støde på alt fra sømløse skåle til eksklusivt designet Bh’er og bandeaus.

Fordele ved en stropløs Bh

Den stropløse Bh er uundværlig i enhver kvindes garderobe. Særligt for dig der elsker dybe nedskæringer, åben ryg og stropløse toppe eller kjoler. Med en stropløs Bh behøver du ikke at bekymre dig, om stropperne er synlige. En stropløs Bh:

  1. Er ideel til bluser og kjoler uden stropper, hvor skulderlinjen forbliver forførende og attraktiv.

  2. Giver dig mulighed for at bære enhver form for overdel, som en normal Bh måske ikke kan klare.

  3. Iscenesætter dine feminine kurver og skaber en vidunderlig udskæring.

Musthave til enhver anledning!

Den stropløse Bh har kun en strop rundt om kroppen, som er med til at holde din barm på plads. Typisk vil der sidde en lille silikonestrimmel, så den ikke glider ned, når du bærer din Bh. På den måde er dens funktion enestående og uundværlig!

Vi ved, hvor vigtig den stropløse Bh er. For hvem gider at sidde i en forsamling, hvor tankerne hele tiden kredser om, at stropperne fra Bh’en ødelægger outfittet. Den stropløse Bh er derfor den perfekte ledsager til enhver anledning, og giver dig en vifte af muligheder for at bære lige den overdel, du ønsker. Alt efter hvilken model du vælger, vil de stropløse Bh’er ofte have fladere syninger, der desuden sørger for, at den vil være usynlig.

Med en stropløs Bh er du sikret, at snittet sidder lige i skabet, og med det har det perfekte lingeri til festlige kjoler og toppe eller blot til hverdags brug. Den efterlader en fantastisk og uimodståelig udskæring med høj bærekomfort. Med en passende stropløs top vil du altid være perfekt klædt på. Uanset om det skal være til den luftige T-shirt eller til den lille frække sorte. En ting er sikkert, den vil altid sørge for en perfekt pasform i bløde og komfortable materialer.

Vælg mellem forskellige mønstre og designs og iscenesæt dine kvindelige former med feminine og elegante udskæringer. Oplev alle fordele her hos EMCI.DK og lad dig inspirere af vores brede sortiment bestående af praktiske og feminine Bh’er uden stropper.

Find den perfekte størrelse

Det handler ikke om, hvilken stropløs Bh der er bedst, det perfekte brand, osv. Men nærmere om at have styr på de rette mål, model og pasform. For hvis du finder den rette størrelse og pasform, vil din stropløse Bh sidde som den skal og have den perfekte effekt. Når du prøver Bh’en, er det vigtigt, at alle dens dimensioner stemmer overens med hinanden. Det vil sige omkreds, skål og pasform. Ellers vil Bh’en ikke blive siddende. Det heldige er, at de forskellige lingerimærker designer og producerer forskellige varianter, hvor manges fokusområde er at skabe noget til enhver kvinde. Dette gør udvalget af stropløse Bh’er bredt, så du netop kan finde den rette model, der matcher din barm.

Det er derfor vigtigt at huske på, at nogle mærker er bedre til at lave stropløse Bh’er til mindre barme. Hvor andre derimod har mere fokus på kvinder med store barme, som derfor har brug for ekstra støtte.

Med stropløse Bh’er fra de mange forskellige mærker er der stor sandsynlighed for, at du finder en passende Bh til dig og din krop. Det er en god ide at prøve de forskellige pasformer fra de forskellige brands, da du kan opleve vidt forskellige resultater. På den måde vil du også finde ud af, hvilken model, mærke og pasform der egner sig bedst til din barm.

De vigtigst 4 elementer er altså omkreds, skål, pasform og midterstykke. Vi har her samlet nogle tips, som gerne skulle hjælpe og rådgive dig til at finde den rette Bh:

  1. Omkredsen er vigtig, da den hverken må være for løs eller for stram. Vær derfor opmærksom på målene inden du køber din næste stropløse Bh.

  2. Skålen er vigtig, da den hverken må være for stor eller for lille. Et vigtigt element i dit valg af Bh er derfor at være opmærksom på skålens pasform og højde. Hvordan sidder den på dig? Går skålen højt nok op og dækker hele brystet?

  3. Bøjlen er vigtig, da denne skal passe dit brysts form. Hold derfor øje med at bøjlen ikke sidder direkte på dit bryst, da dette er et tegn på, at Bh’en ikke sidder, som den skal. Bøjlen skal enten sidde udenfor eller omkring din barm.

  4. Midterstykket er vigtigt, da dette giver støtte til din barm. Det er vigtigt, at midterstykket sidder mellem de to skåle, og ligger tæt ind til brystbenet. Der må hverken være luft mellem dette eller din hud.