Størrelser
Farve
Mærke

Tai trusser til enhver smag på emci.dk

Tai trusser er det perfekte par underbukser til dig, der er på udkig efter et par klassiske trusser med høj ben udskæring, der får dine ben til at syne længere, når du har dem på. Tai trussen er en god og komfortabel trusse til hverdagsbrug samt til de mange særlige anledninger, der ofte står i den moderne, unge kvindes kalender.

Hos Emci.dk har vi samlet hele vores store udvalg af Tai trusser fra de mest populære og anerkendte brands blandt yngre piger og kvinder. Tag et kig her på siden og find dine favoritter og bliv klædt feminint og behageligt på inderst inde.

Om Tai trusser

Tai trusser er som den klassiske trusse, vi alle kender. Men med sin høje ben udskæringer og feminine fremtoning gør den sig selv unik. Den giver som regel en illusion om, at dine ben synes længere, som enhver kvinde ville tage imod med kyshånd.

Tai trussen går som regel til taljen, lige under navlen, hvor den samtidig dækker det meste af bagdelen, og giver kroppen en iscenesættende fin figur. De har ofte kant om ballen, som dog næsten er usynlig, men blot medfører, at de sidder godt og ikke kravler op. Dette gør trussen ideel til under tætsiddende tøj, hvis man eksempelvis føler sig utilpas iført en neutral og minimalistisk g-streng. Tai trussen er ofte lavet i et glat stykke stof bagpå, som både kan være med og uden blonder, hvor du ofte i de forskellige kollektioner vil støde på nogle stykker med en lille blonde kant, da dette er den mest populære version blandt yngre kvinder.

Et væld af forskellige variationer

Selvom de fleste Tai trusser har mange træk til fælles, er der stor variation i valg af design, farver og materialer. Dette giver dig den oplagte mulighed for at finde et par trusser, der passer dig og din personlige stil. Uanset om du er til blonder eller sexede mønstre, vilde farver i flere toner og nuancer eller blot søger et par behagelige og komfortable trusser i materiale af højeste kvalitet, som i døgnets 24 timer føles bløde imod din hud. Så kan du finde det par, der matcher dine ønsker og behov.

Vi har hos EMCI.dk samlet et stort og bredt sortiment, som både består af behagelige og komfortable modeller, samt de mere forførende Tai trusser til næste gang du skal imponere. Derimellem er der naturligvis en masse variation, og her er det helt op til dig, hvad der passer bedst til din personlige stil. Gå på opdagelse og find netop det par der for dig føles uundværligt.

Bliv inspireret af de klassiske trusser… med et twist!

Dit valg af undertøj har med sikkerhed betydning og effekt på dig og din hverdag. Så hvad med måske at udfordre dig selv og gå ned ad en anden sti end den vante? Det er vigtigt, at du en gang imellem tør prøve noget nyt og anderledes – udfordre øjnene og dig selv. Måske du bør overveje, om de nye trusser skulle være farvet for at gøre dit humør ekstra godt, og fordi synet skal udfordres ved ikke at kigge på de samme gamle hvide trusser, som du altid har kigget på. Eller måske du bør prøve at udfordre dig selv ved at skifte de gamle mormortrusser ud med et par nye lækre tai trusser, som passer til enhver anledning. Både hverdag og fest.

Bliv inspireret af et par lækre og komfortable tai trusser, som egner sig til enhver kvindekrop. De er den oplagte model til dig, der står og er usikker på, hvor feminin og forførende dine trusser skal være. De kan det hele, da basis snittet oprindeligt er efter den klassiske trusse, dog med et lettere og mere elegant snit.

Find din Tai trusse størrelse

Når du køber trusser, er et særligt vigtigt element, at den valgte model passer dig perfekt. For os kvinder findes der ikke noget værre end, hvis trusserne gnaver i syningerne eller kravler op, når vi er i bevægelse. Vær derfor opmærksom på, at dine trusser altid skal sidde tæt ind til kroppen, uanset om det er den tidsløse tai trusse eller den forførende g-streng.

Når du skal forkæle dig selv med et par lækre trusser, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken pasform og model der egner sig bedst til dig og din krop. Med et par Tai trusser er du sikret, at de hele dagen igennem vil sidde smukt og komfortabelt uanset kropstørrelse. Ligger du inde med nogle særlige kriterier, såsom at tai trusserne skal være fremstillet i et bestemt materiale eller andet. Så har vi med vores brede sortiment forsøgt at skabe et udvalg i forskellige former, farver og materialer fra forskellige kendte brands, hvor der med sikkerhed vil være noget, der falder i din smag. Men husk på, at pasform og størrelse er det vigtigste element, for at du i sidste ende vil være tilfreds med dit fuldendte look udadtil.