Størrelser
Farve
Produkter

Shop Tommy Hilfiger undertøj til kvinder på emci.dk

Tommy Hilfiger er klassisk, stilfuldt og urbant lingeri, undertøj, nattøj og badetøj til yngre piger og kvinder. Det amerikanske mærke er kendt for at være en trendsætter, der formår at kombinere innovativt design med et klassisk og stilrent look. Det er et brand, du ikke kan komme udenom, hvis du elsker god kvalitet og en smart gennemført stil, som særligt kendetegner sig på de tre ikoniske farcer: Navy, rød og hvid.

Tommy Hilfiger er både tidløst og moderne på samme tid, så alle kvalitetsbevidste kvinder kan være med hos det eksklusive mærke. Vil du være velklædt helt ind til huden, så er vores kategori med Tommy Hilfiger lingeri til kvinder helt sikkert værd at kigge nærmere på.

Kend det på farverne!

Kendetegnet for Tommy Hilfigers produkter er de tre ikoniske farver: Navy, rød og hvid, som går igen i hvert enkelt produkt. Af den grund holder brandet sine mange styles i disse nuancer, hvilket du i den grad ikke snydes for, når det omhandler undertøj og lingeri. Her finder du både blå tangatrusser, røde bralette toppe og hvide trusser samt en masse andet. Udvalget er særdeles bredt, og samler et væld af andre, smarte sæsonaktuelle farver. Så er du kvinden, der ønsker løsrivelse og forandring ved at give dig i kast med en ny frisk undertøjsgarderobe, så er Tommy Hilfiger med sikkerhed noget for dig.

Vi forhandler hos Emci.dk Tommy Hilfigers traditionelle undertøj med det store, synlige logo på elastikken i de sidst nævnte farver samt de mere diskrete designs. Og foretrækker du det mere sporty udgangspunkt i klassisk Hilfiger-stil af blødt bomuld, så har vi også dette. Ens for alle modellerne er, at de tre grund farver går igen, og er et genkendeligt tegn på, at vi har med det verdensomspændende Tommy Hilfiger at gøre.

Tommy Hilfiger undertøj til kvinder med stilh

Modehuset selv beskriver stilen som værende “Classic, American, Cool”, hvilket særdeles er rammende, når det kommer til det sporty og stilfulde Tommy Hilfiger undertøj til kvinder. Du har af den grund mulighed for at skifte din undertøjsgarderobe ud, hvis du har lyst til at prøve nogle nye styles eller farver væk fra det sædvanlige.

De klassiske basis styles er grundlæggende holdt i de tre ikoniske Hilfiger farver, som til hver en tid vil blive båret med stil. Derudover finder du også smarte modefarver i hver enkel kollektion. Det amerikanske modebrand stræber efter, at der er et udvalg af styles til enhver. Så uanset om du er til de synlige Hilfiger logoer på elastikken, eller du foretrækker et mere diskret og elegant design, så er der mange stilfulde designs at vælge imellem. Har du endnu ikke afprøvet undertøj fra det verdensomspændende brand er det ikke for sent – tværtimod.

Tommy Hilfiger Bh

Tommy Hilfiger stræber efter at skabe produkter henvendt til enhver kvinde. Kollektion efter kollektion indtager det verdenskendte brand modeverdenen med storm, når de sæson efter sæson lancerer nye spændende og komfortable Bh’er egnet til enhver kvindekrop.

Det kan være en kæmpe udfordring at finde den helt rigtige Bh. Der skal være luft. Stropperne må ikke gnave. Og formen ikke flatterende. Derfor forsøger Tommy Hilfiger at fortælle kvinder verden over, hvor vigtigt det er, at du tager udgangspunkt i, hvordan din krop ser ud, samt hvad du skal bruge netop din Tommy Hilfiger Bh til. Ens for deres mange Bh-modeller er, at de er fremstillet af lækkert bomuldmateriale, hvilket er med til at give en veltilpasset form og ultra god komfort.

Du finder her på siden et udvalg af Bh’er, som egner sig til specifikke og særlige anledninger uanset størrelsen på din barm. Har du eksempelvis en mindre barm, er den klassiske triangle-model eller bralette ideel til dig. Da begge disse modeller skaber volumen med de dybe udskæringer, og giver et flot symmetrisk udtryk.

Hvis du omvendt har brug for lidt mere støtte, fordi din barm er større, vil der blandt udvalget fra Tommy Hilfiger med sikkerhed også være noget for dig. Prøv eksempelvis full cup Bh’en, som sikrer dig høj komfort, samtidig med at du føler dig smuk og elegant. Oveni det har vi et væld af forskellige Bh’er med og uden vattering i diverse former, hvilket giver garanti for, at der er minimum en type Bh, der passer til din barm.

Hvis du derudover mangler god støtte til, når du dyrker sport, så står Tommy Hilfiger også bag produktionen af sports Bh’er i forskellige former og farver. Tag et kig nærmere ind i vores sortiment af populære modeller til alle størrelser.

Tommy Hilfiger trusser

Tommy Hilfiger udkommer hver sæson med et væld af nye trusser, hvor der med sikkerhed er noget for enhver. Så uanset om du er til små udskæringer eller mere stof, finder du blandt udvalget fra Tommy Hilfiger lækre trusser i stræk-bomuld og med elastik linning. Er du til en mindre trusse, hvor man ikke kan fornemme dens kanter under dine jeans? Så bør du tage et kig nærmere ind i udvalget af g-strenge fra det anerkendte brand. Her vil du fremstå mere sporty, da benene er højtskåret og fremhæver dine kvindelige former.

Hvis du eksempelvis er til de mere feminine modeller med blonder, vil der i vores udvalg også generelt være et bredt sortiment af de forskellige trussemodeller. Heriblandt finder du den klassiske bikini- og tangatrusse, der er mere dækkende bagpå og giver en flot benudskæring.

Ens for produktionen af Tommy Hilfiger er, at alle de nævnte modeller udkommer i signaturfarverne: navy, rød og hvid samt en masse sæsonaktuelle farver alt afhængig af, hvilken årstid vi befinder os i. Udvalget vil altid bestå af smukke trusser med det klassiske signaturbånd samt logo med en flot, komfortabel pasform.

Stort udvalg af Tommy Hilfiger undertøj hos Emci.dk

Når først du har prøvet en eller flere af de mange styles, bliver Tommy Hilfiger hurtigt en stor favorit indenfor undertøj. Hvis dette er tilfældet hos dig, betyder det ikke, at du udelukkende behøver at have en fuldstændig ens undertøjsskuffe uden variation. For Tommy Hilfiger fås nemlig i mange forskellige farver og kombinationer, hvor vi her hos Emci.dk har samlet massevis af modeller fra det amerikanske brand. Du kan helt sikkert finde noget her på siden, som med garanti vil falde i din smag.

Så er du mest til de rolige farver i de klassiske nuancer, eller kan du derimod godt lide at have lidt mere varierende og fangende farver på dit undertøj, så er modellerne fra Hilfiger værd at se nærmere på. Vi stræber efter at levere et produktudvalg, hvor der løbende kommer sæsonnyheder i spændende nuancer og farvekombinationer, så enhver kvinde kan være med uanset alder.

Du finder her på siden et stort udvalg af Tommy Hilfiger undertøj til kvinder, hvor du derfor nemt kan danne dig et overblik over de mange muligheder, som findes fra det moderne og sporty lingeri mærke. Hvis du skulle have spørgsmål eller andet om produktet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage.