Størrelser
Farve
Produkter

Shop Triumph BH’er på emci.dk

Står du og mangler en bh, som på fineste vis kan fremhæve dine kvindelige former og på samme tid give dig den rette støtte til barmen, så er vores Triumph bh kategori værd at kigge nærmere på. Med en bh fra Triumph får du en perfekt bh, som på samme tid med at den er elegant og moderne, også har en super god og behagelig pasform. Alle de skønne bh’er fra det sydtyske brand er alle produceret i lækre materialer af høj kvalitet, som lader din hud ånde og derfor føles behagelig at have på, hvor du altid vil føle dig tilpas.

Efterhånden har Triumph en del års erfaring med, hvad den moderne kvinde søger i en bh. Og det populære lingeribrand er med årene blevet en verden fuld af lækkert undertøj til kvinder, som godt kan lide tidsløst og moderne luksus med feminine detaljer. Hvis du er på udkig efter en lækker og behagelig bh, som sidder godt og holder formen, så er du kommet til det helt rette sted. Du finder hos os et bredt udvalg af bh’er egnet til enhver anledning. Erfaring giver Triumph en evne til at skabe innovativt og moderne undertøj, hvilket vi særdeles ser i det store udvalg hos EMCI.dk.

Hvilken Triumph bh skal jeg vælge?

Ligesom kvindekroppen er forskellig fra person til person, gælder det samme for vores bryster. De er aldrig ens, hvilket naturligvis stiller store krav til den perfekte bh. Dog ved vi alle, at en bh skal støtte, løfte og forme brysterne for, at de fremstår flotte og naturlige. Det er vigtigt, at din bh hverken napper eller klemmer ind i huden – her er størrelsen alt afgørende.

Triumphs store udvalg gør det muligt for dig at finde den rette bh, som passer bedst til dig og din barm, uanset om du bærer på store eller små bryster. At finde en bh med god bærekomfort er altafgørende for, hvordan du vil føle dig tilpas i hverdagen. Komfort er alfa og omega. Alene af den grund er det essentielt, at du ved hjælp af at mærke efter, sætter dig ind i, hvilke behov og ønsker du har til, hvad din bh skal fremhæve hos netop dig. Primært fordi den ofte bærer de forkerte steder eller på sin vis føles ubehagelig og irritabel.

Hos os finder du bh’er fra Triumph i utallige størrelser og modeller, som varierer meget fra sæson til sæson, størrelse til størrelse. Bh’erne findes i alt fra A skål til G skål i moderne farver og med små feminine detaljer. Samtidig findes der mange forskellige varianter lige fra dem uden bøjle til med, push up, stropløse og fuld cup. Gå på opdagelse og find den perfekte Triumph bh her hos EMCI.dk.

Fordele ved bh’er fra Triumph


  1. Moderne, tidsløst og sæsonaktuelt design

  2. Lette og funktionelle

  3. Fugtregulerende og åndbart materiale
  4.  
  5. Fleksibelt stof, der sikrer en god pasform

  6. Kan have regulerbare stropper

  7. Bred omkreds, som giver optimal støtte

Sådan ved du, at din Triumph bh skal skiftes ud!

Langt fra alle tænker over det, men faktisk kan en bh, som så meget andet, også blive for gammel, hvilket en række tegn tydeligt indikerer. Som regel kan en bh af høj kvalitet, som dem du finder hos Triumph, ofte holde sig i ca. 8 måneder, hvis den bliver brugt hyppigt i dagligdagen. Bruger du den regelmæssigt ses tegn på slid ved, at de små elastikker i bh’en begynder at knække. Hvis din bh samtidig er fint dekoreret med små blonder, vil disse også så småt begynde at blive kedelige og slidte at se på. Bruger du derimod kun din bh til særlige anledninger, vil levetiden være længere.

Når det er sagt, vil en bh af høj kvalitet fra Triumph have længere levetid, hvor du samtidig får en skøn og moderne bh, som giver dig den helt perfekte støtte og komfort, som du har brug for.

Dette skal du være opmærksom på

Der er en række ting, du skal være opmærksom på, når du investerer i en bh fra Triumph på lige fod med alle andre lingeri mærker. Linningen og vingerne skal være af stærkt og elastisk materiale, da det er disse to nævnte, som skal holde vægten på din barm. Vær opmærksom på, at materialet ikke må være så elastisk, at det nemt kan strækkes ud fra kroppen, da dette vil gøre din bh slap og dermed klar til at blive kasseret.

Derudover er bh’ens omkreds også et vigtigt element, når du er på udkig efter nyt lingeri. Omkredsen skal på samme måde sidde tæt ind på kroppen, fordi det netop er omkredsen, som skal bære din barm. Vi anbefaler, til dig som tvivler på, om din bh er for stor, at du fra start forsøger at sætte din bh hægte ind i bh’ens inderst hægte – hvis du kan dette, er det et tegn på, at du skal have en størrelse mindre i omkreds. For med den rigtige størrelse i omkreds vil du kunne bruge din bh i længere tid.

Køb din næste Triumph bh online

En lækker ny bh fra vores Triumph sortiment er den optimale selvforkælelse, og behøves ikke nødvendigvis at skyldes en særlig anledning. Så har du en forkærlighed dedikeret til smukke bh’er, har vi hos EMCI.dk samlet massevis af bh’er, hvor du ikke blot finder én men flere af de mange modeller og designs – det handler bare om at få bestilt, så det hurtigst muligt kan blive leveret hos dig.

Vi garanterer hurtig levering, så du inden for relativ kort tid kan få glæde af dit nye undertøj og dermed på forhånd glæde dig til at hoppe i det. Vi har her på siden gjort let og overskueligt for dig at handle, da vi har samlet det hele et sted. Du kan altså shoppe døgnets 24 timer, lige når det passer dig. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp til for eksempel den rigtige størrelse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage.