Størrelser
Farve
Produkter

Shop Triumph trusser på emci.dk

Med Triumph trusser får du moderne trusser, der føles behageligt at have på. Det tyske lingeribrand ved, hvad de taler om, når vi snakker undertøj til kvinder. Siden 1886 har de udviklet lækkert og komfortabelt undertøj til kvinder i alle aldre, hvor de er gået hen og blevet en af verdens førende producenter inden for lingeri. Her i blandt består deres udvalg af lækre trusser, som på grund af deres gode komfort og pasform er blevet et af deres mest populære produkter på lige fod med deres bh’er.

Hele ideen bag de mange forskellige trusser fra Triumph er, at du altid skal føle dig godt tilpas i den ellers hektiske hverdag. Det gælder uanset model, om det er hipsters, tanga, string eller andre modeller. Det er ikke altid let at finde ud af, hvilken trusse man skal vælge – og med det store udvalg fra Triumph bliver det ej meget lettere. Men du er altid garanteret produkter af aller højeste kvalitet, hvor der særdeles er kræset for detaljerne. Trusserne har alle mange fordele, hvor kontrasten udelukkende vil være trussens model og form. For de er alle produceret i lækre materialer, som sikrer dig den bedste komfort, hver eneste gang du tager dine trusser på.

Du kan blandt amdet finde trusser, som er fremstillet i blødt og behageligt bomuld, hvor den bløde bomuld lader din hud ånde uden hverken at kradse eller på sin vis irritere under dit tøj. Du kan omvendt også finde små diskrete trusser i stretch, som sidder som skabt til din numse. Triumph har en erfaring der skriver historie, hvilket sikrer dig, at du i aller højeste grad får et par trusser, som er designet til, at de nemt kan bæres under ethvert sæt tøj til enhver anledning.

Triumph trusser til alle

Som kvinde kan vi vist hurtigt blive enig om, at det er svært at få for mange trusser. Særligt når vi taler elegante og feminine trusser fra det verdensomspændende lingeribrand, Triumph. Med årene er der efterhånden kommet mange forskellige modeller på markedet såsom hipsters, tanga, g-streng og tai modeller.

Vi er alle forskellige og har dermed forskellige behov, hvor nogle kvinder eksempelvis bedst kan lide den klassiske hvide trusse i blødt bomuld. Den er praktisk, og du ved med sikkerhed, at den altid sidder perfekt på numsen. Er du mere til det diskrete og forførende look, sørger Triumph for, med hver kollektion, at producere et stort udvalg af skønne trusser, som tilpasser sig dig og dine behov.

Udover at være praktiske må trusser også gerne være frække, hvilket Triumph i den grad lever op til. De mange forskellige trusser er alle smukt dekoreret med forskellige detaljer både ved fronten og på numsen. De fleste modeller er med elegante feminine blonder, som giver hver enkelt trusse et unikt udtryk, som mange kvinder efterhånden har stiftet bekendtskab med.

Så står du og er på udkig efter en skøn trusse med god komfort og en perfekt pasform, vil en trusse fra det tyske mærke helt klart være en oplagt mulighed. Nyd den lækre komfort og top hverdagen med et par lækre trusser fra Triumph, hvor der med sikkerhed vil være modeller tilpasset dig og din krop.

Køb matchende trusser og bh fra Triumph

Trusser kan man aldrig få for mange af, og det er altid dejligt at have forskellige trusser til enhver anledning. Om det er i en bestemt farve, form eller noget helt andet. Du kan med fordel vælge at matche dine trusser og bh, så du til hver en tid vil føle til velklædt og tilpas – for ingen bh uden matchene trusser! Denne holdning har de fleste kvinder, men det kommer selvfølelig an på smag og behag.

Måske du er kvinden, der bare køber uden overvejelser eller omvendt kvinden, som overvejer ned til mindste detalje. Triumph er det oplagt valg for alle kvinder, da deres lingeri fra kollektion til kollektion til hver en tid vil kunne matches. Selvom man har mange basistrusser, så findes der intet bedre end at føle sig lækker og komfortabel med et matchende lingerisæt, da du af den grund vil mærke, hvordan absolut velvære føles. Alles behov er individuelt og det vigtigste er, at du føler dig tilpas. Men elsker du at mikse og matche dit lingeri, kan du med fordel gå på opdagelse i det store sortiment fra Triumph.

Stort udvalg af Triumph trusser hos EMCI.dk

Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af med et par trusser fra det sydtyske mærke, er du kommet til det helt rette sted. Vi har har her på siden samlet et bredt sortiment af vores særligt udvalgte favoritter i flere former og farver, hvilket gør, at du gerne skulle finde netop det par trusser, du er på udkig efter. Du kan vælge mellem mange forskellige typer, der varierer fra g-strenge, flotte tanga og tai samt en masse andre trussemodeller. Udvalget er så bredt, at det nemt kan synes uoverskueligt.

Tag et kig nærmere her på siden, hvor vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt for dig som muligt ved nøje at have udvalget et sortiment af moderne og tidløse Triumph trusser. Vi stræber efter, at vores udvalg henvender sig til netop dig, så du om ikke andet får et indblik ind i, hvilke fordele de forskellige Triumph trusser bærer på. Vi holder åbent døgnets 24 timer, så du har mulighed for at bestille dit lingeri, lige når det passer dig. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage.