Størrelser
Farve
Produkter

Shop Triumph undertøj på emci.dk

Triumph undertøj er i dag et af de største mærker på det danske marked. Designmæssigt spænder Triumph bredt, og de har mange klassikere, der går igen og bliver solgt år efter år. Særligt yngre piger og kvinder har taget det populære undertøjsmærke til sig, når der skal investeres i nyt undertøj. Triumph laver flot og moderigtigt undertøj med flotte detaljer. Det er derfor ikke uden grund, at Triumph forhandles over det meste af verden og selvfølgelig også her hos Emci.dk.

Om Triumph

Siden opstarten der fandt sted i 1986, har det tyske lingeri brand formået at føre sig frem blandt kvinder verden over. Det hele begyndte blot i en lade i det sydtyske, men er nu en af verdens førende producenter af undertøj og lingeri. I dag er Triumph til stede i over 120 lande, hvor de udvikler, producerer og sælger undertøj, lingeri, nattøj og badetøj til kvinder i alle aldre. Når vi snakker Triumph, snakker vi kvalitetshåndværk, fantastisk pasform og det seneste indenfor moderigtigt design, hvor omdrejningspunktet er at skabe produkter med et minimalistisk, tidsløst design, som samtidig fremhæver den kvindelige figur.

Triumph arbejder på at “udnytte” kunderne, skabe produkter direkte henvendt til dem, deres ønsker og forventninger samt krav til design og kvalitet, hvor vi særligt ser det i deres annoncekampagner, som viser den selvstændige kvinde i naturlige og realistiske livssituationer. Triumph er i dag blandt en af Danmarks bedst kendte lingerimærker.

Oplev en verden af smukt og feminint lingeri

Du kan nu lade dig forføre. Udvise nysgerrighed. Og gå på opdagelse i en verden af lingeri, undertøj, nattøj og andre specialiserede produkter til kvinder fra det verdenskendte lingeribrand. Triumph stræber efter for hver kollektion at give dig et stort udvalg af produkter. Lige fra de klassiske modeller til modeller med inspiration fra tidens trends og tendenser. Du er altid garanteret en perfekt pasform af høj kvalitet, når du vælger de smukke og forførende styles fra Triumph.

Hen over året lancerer de løbende nye kollektioner for hver sæson, hvor du altid vil kunne finde inspiration og netop den model, som passer til dig og dine ønsker og behov. Du finder derfor altid nye spændende designs, farver, mønstre og modeller i udvalget af Triumph her hos EMCI.dk. Udvalget er stort og du vil med sikkerhed opleve en ny verden af lingeri, hvor alt spiller. Med det sagt vil du med sikkerhed altid føle dig godt tilpas fra inderst til yderst, samtidig med at du vil opnå den bedste form for velvære og stil på samme tid. Med Triumph vil du opnå alt, hvad den moderne kvinde søger – selvtillid og glæde i enhver anledning samt følelsen af feminisme uanset størrelse eller kropsform.

Populært lingeri fra Triumph

Triumph er kendt blandt kvinder verden over, hvor du altid er sikret smukt lingeri i bedste kvalitet. Med lingeri fra Triumph får du altid holdbare og komfortable produkter, hvilket har gjort dem til en af verdens førende og mest populære producenter af undertøj til kvinder.

De har med årene skabt masse vis af styles, hvor enkelte specifikke modeller har indtaget modeverdenen med storm. Oveni det er deres generelle stil en vinder blandt mange, hvilket har gjort, at kvinder søger direkte mod Triumph, når lingeriskuffen skal fornyes. Du finder blandt andet alt fra praktiske hverdags bh’er til elegante modeller med smukke blonder og feminine detaljer til særlige anledninger. Du vil desuden også finde mange forskellige typer trusser såsom g-strenge, midi trusser, maxi trusser samt shapewear og en masse andet. Ens for de mange kollektioner er, at de består af undertøj og lingeri i smukke designs, som vil fremhæve dine feminine silhuetter og få dig til at føle dig tilpas uanset situationen.

Naturligvis har Triumph også udviklet populære vatterede produkter med push up effekt, hvor du med fordel kan vælge de mere elegante styles. Hvis du derimod holder en mere aktiv hverdag med sport og løb, så lancerer Triumph ofte også sports bh’er, som i tidens løb er blevet en populær item i den kvindelige garderobe. Ønsker du hellere, at din kvindelige figur fremhæves, hvor de naturlige kurver og silhuetter gøres tydelige? Så vil et oplagt bud være shapewear lingeri fra Triumph. Uanset dit valg af lingeri opnår du med Triumph et fortryllende look, hvor du vil mærke, hvordan absolut velvære føles fra inderst til yderst.

Homewear fra Triumph

Triumph stræber ikke blot efter at skabe undertøj og lingeri, som fremkalder følelsen af velvære. D arbejder også på at gøre dine morgener ekstra hyggelige og dine aftener i sofaen mere afslappet med lækkert nattøj, kåber og hjemmesæt samt en masse andet. De sofistikerede, varme og lette stoffer kombineret med et moderne tidløst design gør Triumphs kollektioner af homewear nem at have på både ud og hjemme. Hold dig varm, tryg og moderne med homewear fra Triumph!

Køb Triumph online

Lad dig inspirere af det store udvalg af bh’er, trusser, shapewear osv. her hos EMCI.dk. Du finder hos os altid et bredt sortiment bestående af undertøj og lingeri fra det sydtyske undertøjsbrand. Gå på opdagelse og forkæl dig selv med komfortabelt og smukt undertøj fra den verdenskendte undertøjsproducent – kun fantasien sætter grænser, hvis du vil pifte din garderobe op med undertøj væk fra det sædvanlige.

På EMCI.dk kan du finde inspiration og vælge mellem bh’er og trusser i alverdens farver, pasformer og størrelser. Blandt det store univers finder du smukt og forførende lingeri, hvor du kan vælge mellem både klassiske modeller eller modeller baseret på de seneste trends og tendenser inden for undertøjsmode. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at bestille alt sammen online, hvor vi hurtigst muligt vil få pakket og afsendt din ordre efter bestilling. Dette betyder, at du nu har mulighed for at bestille dit nye lingeri døgnets 24 timer, når på dagen det passer dig. Hvis du skulle have spørgsmål om produktet eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.