Størrelser
Farve
Mærke

Trusser til enhver smag på emci.dk

Kender du til det, at trusserne gnaver sig ind i huden og efterlader røde mærker? Røde streger der ligner små kløfter, omend det er på maveskindet eller lårene. Mange kvinder lever med trusser, der irriterer og forstyrrer dagen lang, hvor tankerne kredser om den irriterende måde, trussen sidder på, og fjerner fokus fra alt andet. Samtidig med det ønsker vi at føle os komfortable, og søger ofte efter smukke elegante trusser, som sidder kniv skarpt under tøjet. Da vi har dem på – for de flestes vedkommende – tæt på døgnets 24 timer. Dine trusser skal derfor føles som din bedste ven, der aldrig giver slip.

Hos EMCI.dk har vi samlet et bredt udvalg af trusser i forskellige former og farver, hvor du med sikkerhed vil finde et par, der passer dig og din krop – for livet er for kort til ubehaglige trusser!

6 typer trusser enhver kvinde bør kende

Har du egentlig styr på din underbeklædning? Og hvilke varianter der findes ude på markedet?

Formentligt har du et par trusser på hver dag, som skiftes ud fra dag til dag, lejlighed til lejlighed. For de fleste af os er der stor forskel på, hvilke par trusser vi ifører os, alt afhængig af anledningen. Om det er lørdag aften ude i byen eller søndag aften på sofaen. Den tydelige trussekant kan eksempelvis være underordnet under joggingbukserne, mens den under en stram kjole vil ødelægge det fuldendte look. Derfor kan trusser både få os til at føle os sexede og være behagelige, men hvis ikke de sidder korrekt, kan de også være irriterende og forstyrrende at have på. Med det sagt er det vigtigste af alt, at du har et par trusser, der sidder godt på netop dig.

Vi guider dig her gennem 6 typer trusser enhver kvinde bør stifte bekendtskab med, og som burde ligge i din undertøjsskuffe.

G-strenge – Som det oplagte valg er g-strengen ideel under en tætsiddende kjole, et par stramme jeans eller en figursyet nederdel, hvor du ikke har lyst til, at man skal kunne se den ellers tydelige trussekant fra dine trusser. Typisk er g-strengen konstrueret med et trekantet stykke foran og elastik eller snore til at holde stoffet sammen. Den er, som en af de mindste trussemodeller, kendt for sine mere feminine og sexede stykker.
 
Thong – Thong trussen minder utroligt meget om den klassiske g-streng, men dækker blot en smule mere af den øverste del af ballen. Den er en af de mindre trussemodeller og derfor ideel under tøj, hvor trussekanten skal være usynlige. Af mange betragtes den som en mere komfortabel og behagelig udgave af g-strengen, da bagstykket stadig sidder mellem ballerne, men samtidig består af lidt mere stof på siderne, i kilen og bagtil.

Bikinis – Med denne trusse får du alt i én! Som en blandling mellem den mere “normale” trusse og thong, er den såkaldte bikini trusse et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge. Kendetegnet ved den er, at den lige akkurat dækker ballerne, hvor du vil føle dig tilpas tildækket, men samtidig består af smalle og elegante sider.

Briefs – Briefs er en behagelig trusse og ideel til hverdagsbrug. Denne model læner sig tæt op ad bikini modellens form og facon. Trussen er en mere tækkelig udgave, da siderne er noget tykkere og mere holdbare end på bikinistrussen.

Hipsters – Føl dig sexet og delikat med et par hipsters i et væld af former og farver. Hipsters er det optimale valg til dig med lidt bredere hofter, og som evigt står i dilemmaet omkring, hvilken trusse model der både er feminin og komfortabel. Hvis du skal have en tætsiddende kjole på og ikke ønsker en tydelig trussekant, er denne model det oplagte valg. Disse trussemodeller er både smukke og elegante, samtidig med at de er behagelige at have på, og sidder godt på kroppen.  

Højtaljet trusse – De højtaljet trusser omfavner både mave og bagdel. Dette har gjort dem til en del af nutidens mode – hvilket vi fuldt ud forstår! Trusserne synes måske ikke som det oplagte valg, men er både feminine og elegante, hvis blot du kigger nærmere på udvalget af dem. Samtidig er de super komfortable, og burde tilhøre enhver kvindes undertøjsskuffe.

Sådan vasker du dine trusser

Kender du til, at dine trusser efter vask bliver krøllet og misfarvet? Bliv klogere på, hvordan du vasker og tørrer dine trusser, så de hverken mister form, facon og farve. Dit lingeri, som sidder tæt ind på kroppen, heriblandt trusser, bliver ofte mere udsat for sved, skidt og bakterier. Dette betyder, at du altid skal vaske dem efter brug. Det er vigtigt, at du følger vaskeanvisningen på varemærket, og gerne skånevasker dine trusser bedst muligt. Læs derfor inden om de tåler maskinvask på lavere temperatur, eller har bedst af at blive vasket i hånden.

Vi anbefaler at vaske dine trusser på omkring 30-40 grader, uden brug af blegende, men kulørt vaskemiddel. Husk altid, som med alt andet tøj, at opdele dem i farver.

Køb dine næste trusser hos EMCI.dk

Hos EMCI.dk finder du et bredt udvalg af trusser i forskellige former og farver, hvor vi lægger stor vægt på at skabe et sortiment af smukke komfortable trusser til enhver yngre kvinde. Vælg mellem flere forskellige styles, størrelser og pasformer, hvor du finder et væld af farvetoner og nuancer, som du frit kan matche med netop din favorit overdel.

Vores udvalg varierer fra g-strenge til hipsters, brasilianske trusser osv. Med og uden blonder, sexet silke eller komfortabelt og behageligt bomuld. Vi har noget for enhver og til enhver anledning, uanset om det blot er til hverdagsbrug, eller næste gang du skal overraske din partner. Vi ved, hvor vigtigt det som kvinde er altid at føle sig forførende og selvsikker. Derfor er valget dit!

Gå på opdagelse og find den trusse model du bedst kan lide, omend det er højtaljede eller lavtaljede trusser, trusser med opstramende effekt eller trusser, som kun halvt eller helt tildækker ballerne. Vi har alt fra klassiske til sexede trussemodeller, og ved med sikkerhed, at du hos kan finde, det du søger.