Størrelser
Farve
Produkter

Wiki

Er du på jagt efter moderne og smart badetøj, som samtidig har en god pasform og støtte, så er Wiki helt sikkert mærket for dig. Her på webshoppen forhandler vi et stort udvalg fra Wiki, som du altid kan finde til attraktive priser, når du shopper online hos os.

Wiki laver badetøj med gode pasformer og i farvestrålende og klassiske prints. I kollektionen finder du bikinier, tankinier og badedragter, der giver god støtte til både små og store barme. Du kan derfor altid finde badetøj, som passer perfekt til dig og din krop.

Bliv klar til stranden og til poolen med det smarte badetøj fra Wiki udsalg, som du finder her hos Emci.dk.

Wiki badetøj udsalg til kvinder

Det danske badetøjsbrand Wiki, designer badetøj til den moderne kvinde. Wiki badetøj har gode pasformer og findes i mange forskellige modeller, farver og prints. I Wikis kollektioner finder du bikinier, tankinier, strandtøj og badedragter, der passer til både små og store barme.

Wikis badetøjskollektioner er feminine og anderledes. Mærket er kendt for deres enkelhed, komfort og smukke print og farver. Badetøjet er til kvinder, der ønsker at se elegant og moderne ud på stranden, ved poolen, i svømmehallen eller når der skal slikke sol i haven. Wiki har lavet deres badetøj med klorresistente materialer, så farverne ikke forsvinder, når det bliver brugt. Der er lagt meget energi i det danske brand, som er tilpasset den kvindelige krop. Wiki badetøj fås i størrelser fra 70A-95H, og du finder her på siden et stort online udvalg af badetøj fra Wiki på tilbud.

Kvalitetsbadetøj fra Wiki til outlet priser

Wiki designer badetøj til alle slags kvinder, som ikke går på kompromis med kvalitet. Wiki fokuserer på at skabe den perfekte pasform og deres badetøj er produceret i høj kvalitet. Du bliver med Wiki garanteret badetøj, der holder formen både i tør og i våd tilstand.

Deres kollektioner rummer lækkert badetøj i flotte farver, som er designet til den moderne kvinde. De er klar over, at hun stiller store krav til badetøjets kunnen og derfor sikrer Wiki sig også altid, at badetøjet kan leve op til disse krav.

Her i vores Wiki outlet kan du få både bikinier og badedragter, alt sammen i de bedste kvaliteter og til gode online priser, som alle kan få råd til.

Farverigt og anderledes badetøj fra Wiki på tilbud

Wiki står for flotte og farverige badetøjskollektioner til yngre kvinder samt kvinder i mere modne alderssegmenter, som går efter et elegant og samtidig et farverigt udtryk, når vejret tillader en tur i vandet, hvad end det er på stranden, i svømmehallen eller i en swimmingpool på ferien.

Mærket nyder stor popularitet både herhjemme og i resten af Europa. Ikke mindst på grund af deres gode pasform for både bikinier og badedragter, deres gode komfort samt gode materialekvaliteter.

Hos Emci.dk er vi glade for det farverige og anderledes Wiki badetøj. Med den enkelte model der har et lille skørt foran, så er du klædt på enten til ferien eller til svømmehallen. Tankinien fra Wiki, en top med indlæg der går ned til taljen og som du kan sætte den ønskede trusse model til. Køb bikinitoppen dertil og så har du tre dele, der virker både som bikini og badedragt.

Wikis badetrusser fås i utallige modeller. Tai, Midi, Shorts, Hipster, Tai med fold ned kant, nederdel med trusse, hipster med snor i siderne, hipster med bælte, brazilian trusse og mange flere. Fra str. 36 -50. Hvad enten du er til en bikinitop, som enten kan være selvsiddende, uden bøjle, med bøjle, foret, push up eller andet. Så kan du uden tvivl finde dit nye badetøj i Wikis store kollektioner til nedsatte priser her.

Wiki outlet – velsiddende bikinier og badedragter til moderne kvinder

Ønsker du en super flot, moderne og velsiddende badedragt eller bikini, så er Wiki det helt rigtige mærke for dig. Når Wiki introducerer deres kollektioner, er der plads til både klassiske farver og mønstre, men også plads til nye designs med sprælske farver. Dermed opnår mærket en god kombination, hvor pasformen er ens, men designet adskiller sig, så der er noget for enhver kvindes smag.

Badetøjet fra Wiki er helt unikt. Udover deres almindelige kollektioner finder du også en flot plus size kollektion, hvor der både er plads til slankende draperinger, små skørter og indbyggede bløde skåle.

Kombinationen af flot design, perfekt pasform og god pris gør, at Wiki udsalg er et godt bud, hvis du er på udkig efter en ny bikini eller en ny badedragt.

Køb Wiki badetøj på udsalg online hos Emci.dk

Her i vores Wiki udsalg kategori kan du gå på opdagelse, og du kan helt sikkert finde bikinien eller badedragten, der dækker dine ønsker og behov. I Wiki kollektionerne finder du både de klassiske farver som for eksempel blå og sort, derudover kan du også finde sæsonens flotte farver og mønstre, som vil skabe opmærksomhed både på stranden, ved poolen og i svømmehallen.

Wiki har altid i de nyeste stilarter, samtidig med at det klassiske design bevares. Altid i de nyeste moderigtige farver, prints, og de helt rigtige basisfarver, hvis du lige er til det. Der arbejdes hele tiden med at udvikle nye kvaliteter i tidens materialer, som sikrer, at du altid kan forvente, at dit nye Wiki badetøj lever op til dine forventninger. Her får du en holdbarhed, pasform og kvalitet til en meget fornuftig pris, som du sjældent finder andre steder.

Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nyindkøbte Wiki tilbud i brug. Webshoppen holder åbent hele året rundt og 24 timer i døgnet, så du kan handle, lige når det passer dig. Nemmere bliver det ikke at shoppe lingeri og badetøj online.