Størrelser
Farve
Produkter

Stort Wolford udvalg på emci.dk

Wolford blev tilbage i 1956 grundlagt i den østrigske by Bregenz, hvor de den dag i dag stadig har kontor. Wolford har siden begyndelsen været kendt for at producere strømper i højeste kvalitet, hvor der hverken bliver gået på kompromis med design eller materialer. De udviklede sig igennem 1950’erne til at blive en eksklusiv leverandør af strømper og strømpebukser samt Body Wear til kvinder verden over.

Ved hjælp af specialudviklet teknologi producerer de hvert enkelt produkt i en høj og ensartet kvalitet. Nøgleordene har for Wolford fra start været elegance og komfort, hvilket strækker sig over en lang række produkter og ikke blot de ikoniske strømper og strømpebukser, som vi alle har kendskab til. Wolford har nemlig også designet kollektioner til både mænd og kvinder, som blandt andet består af dametøj, undertøj, badetøj samt tøj til mænd, hvor de udover en række klassiske kollektioner med bestsellers og populære produkter arbejder på løbende at skabe og lancere nyheder, som er inspireret efter tidens mest aktuelle trends og tendenser. Den store succes har for Wolford betydet, at det verdenskendte brand forhandles i deres specialbutikker samt eksklusive forhandlere fordelt over mere end 17 forskellige lande.

Eksklusive Wolford strømpebukser i særklasse

Søger du et par strømpebukser, som er lidt ud over det sædvanlige? Eller blot et par eksklusive strømpebukser af høj kvalitet til hverdagsbrug? Så er Wolford med sikkerhed noget for dig. Med Wolford strømpebukser i garderoben kan du forkæle dine fødder og ben fra inderst til yderst med produkter, som er fremstillet af de bedste materialer og tekstiler. Du er derfor sikret et eksklusivt look med valg af de rette strømpebukser i særklasse. Forkælelsen er stor med komfortable materialer og ikke mindst designs, der bare sidder helt perfekt.

Universet af Wolford bestående af strømper og strømpebukser er designet med mønstre og uovertruffen komfort samt kvalitet, som på fineste vis fremhæver din elegance og tilføjer med små detaljer et feminint touch, tilpassende dig og din personlige stil.

Skil dig ud fra mængden og mærk følelsen af velvære. Hvad end du foretrækker, så har Wolford et bredt sortiment, som til hver en tid vil pifte dit outfit op. Uanset om du et til de mere neutrale og klassiske farver eller fangende og farvestrålende nuancer, så vil du altid kunne finde produkter fra Wolford tilpasset sæsonens mode, trends og tendenser. Forkæl dig selv, dine ben og fødder med lækre items fra Wolford til hverdagens gøremål. Der er garanti for slidstærke og holdbare produkter, som tilfører skønhed til din garderobe dag efter dag, hvor du vil opnå følelsen af luksus, når du iklæder dig smukke produkter fra Wolford.

Populære nylonstrømpebukser fra Wolford

Wolford har ikke blot formået at føre sig frem blandt kvinder i hjemlandet Østrig, men er blevet et verdensomspændende hit blandt kvinder i aldre aldre verden over. Kvinder har forelsket sig i det både stilsikre og kvalitetsbevidste brand, der virkelig har øje for små detaljer. Særligt deres klassiske tidsløse nylonstrømpebuks er med tiden blevet et must i den moderne kvindes garderobe, hvilket fuldt ud er forståeligt.

Med et par enkle nylon strømpebukser fra Wolford kan du året rundt rende i skønne kjoler og nederdele. Her vil strømpebuksen ikke blot være en strømpebuks men en accessoires, som tilfører dit outfit den sidste ekstra detalje, hvor du er sikret et holdbart og stilrent produkt, som sidder som det skal dagen lang. Med det har det østrigske brand formået at holde sig up-to-date med tidens trends, ligesom de på samme måde har formået for hver kollektion at producere klassiske produkter, der kredser om det mere innovative og tidsløse design. Her er deres nylonstrømpebuks et klart og tydeligt eksempel.

Wolford strømpebukser med push-up effekt

Med tiden er undertøj, lingeri og strømper samt strømpebukser med den såkaldte shapping effekt blevet yderst populær blandt kvinde i alle aldre, da det fremhæver og opstrammer dine naturlige former. Wolford har lanceret et produkt med den modsatte effekt, hvilket særdeles er blevet et hit blandt kvinder. Deres strømpebukser med push-up effekt findes i flere varianter, og giver med garanti det ekstra løft bag på, som du mangler i hverdagen. Strømpebuksen giver bagdelen ekstra fasthed og hold i et blødt og komfortabelt materiale, hvor produktet samtidig er smukt, elegant og funktionelt. Du kan her glæde dig over flere varianter, der alt afhængig af kollektion og årstid byder på et hav af nye varianter i smukke og tidsløse designs.

Køb Wolford hos Emci.dk

På Emci.dk finder du altid et stort udvalg af produkter fra Wolford henvendt til kvinder i alle aldre.

Lad dig inspirere af de mange forskellige varianter, modeller, størrelser og farver i det brede sortiment af smukke strømper og strømpebukser i høj kvalitet og smukt design, hvor vi stræber efter at have noget for enhver smag.

Hvad end du er på udkig efter, er du garanteret et produkt, hvor pris og kvalitet har en særdeles god sammenhæng. Hvis du skulle have eventuelle spørgsmål om produktets størrelse eller andet, kan du med fordel kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage.