Persondatapolitik

Persondatapolitik:

Når du bestiller varer på Emci shoppen, registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, så vi kan sende din bestilling. Når der indsamles personoplysninger fra Emci shoppen, sikrer vi, at det altid sker ved samtykke, således at du altid er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker at være kunde hos os mere, og ikke længere har lyst til at modtage nyhedsbreve, kan du give os besked på e-mail til info@emci.dk eller ringe til vores kundeservice på 97 41 04 15 .

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder. Ledelsen og kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi videregiver kun kundeoplysninger via krypteret forbindelser. Som registreret hos Fashion Shopping har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fashion Shopping via e-mail info@fashionshopping.dk.

E-mail nyhedsbreve:

Ved tilmelding til nyhedsbrev accepterer du at modtage e-mail fra info@emci.dk, vedr nyhedsbreve, forladt kurv og info om at varer igen er på lager.  

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev eller sende en mail til info@emci.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf 41 40 75 00

Vi videresælger ikke din mail til tredje part.